Szekeres Viktor

Vége a Resident Evil-reboot forgatásának

Leforgatták a Resident Evil filmes rebootját.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Az új Resident Evil-mozifilm sem kivétel, hiszen a gyártó, a Sony Pictures Twitter-csatornájára került ki a gazdátlan csapó rendkívül izgalmas fotója.


A filmet a 47 Meters Down rendezője, Johannes Roberts készítette el. Az új RE természetesen a már ismert univerzumban játszódik, mégpedig az 1998-as évben, szóval afféle előzményként funkcionál, és sokak örömére elfelejti a Milla Jovovich főszereplésével készített sorozat akciós jellegét, inkább a klasszikus horror stílusa fog dominálni benne. A helyszíne Racoon City lesz, azon belül is elég komoly szerepet kap a Spencer Mansion. A kiemelt szereplők között ott lesz Kaya Scodelario, mint Claire Redfield, Robbie Amell, mint Chris Redfield, Hannah John-Kamen, mint Jill Valentine, valamint Tom Hopper, Avan Jogia, Neal McDonough és Donal Logue. A premier időpontja szeptember 9-e.

Az, hogy mennyire szükség van a rebootra, kivételesen nem kell ecsetelni, hiszen az eredeti széria hihetetlen népszerű volt, miközben az amerikai bevételek csökkentek, nemzetközileg épp ellenkezőleg, csak egyre nagyobb lett az érdeklődés, és a hatodik epizód Amerikán kívül majdnem 300 millió dollárt kaszált a 40 milliós költségvetésével. Az érdeklődés tehát hatalmas, és mivel le kellett zárni az eredeti sorozat sztoriját, most itt az ideje újat indítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Hogy jön ide az évek száma? Nem feldolgozás készül, hanem új sorozat. Már így is sokat vártak, hogy rebootoljanak. Annak lenne több értelme, ha kifut egy sorozat, akkor 1-2 éven belül jön a következő, ha sikeres volt az előző.
  • Lapajka #4
    Hát igen, arra ki sem tértem, hogy egyetlen okból nézhető a legtöbb rész, mert gyönyörű nő a főszereplő ugyebár... amire rá lehet mondani némi jóindulattal hogy jó film, az az első és azt hiszem a 4-edik rész, ha jól emlékszem (amikor kardokkal is megy a Jovovich)... sok jó lassítással, kidolgozott akciókkal, persze mindegyik Kaptár film valójában agyatlan hentelés, primitív bugyuta sztorival...
  • Ellaberin #3
    "Pont ideje a rebootnak."
    Sajnos nagyon sok silánynak sem minősíthető reboot keletkezett már. Nem szeretném előre minősíteni - mert én lennék a legboldogabb, ha ütné az első részt minőségben -, de vannak olyan filmek, amiket egyszerűen hagyni kellene.
    Nem mintha annyira nagy film lenne, de minden oldalról- zene, vágás, stb - eléggé magasra tette a mércét anno. A folytatások már erősen billegtek és végképp nem kellett volna addig csontozni, amennyire megtették.
    De persze várós
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2021.01.05. 22:38:05
  • jba123 #2
    Az első film 19 éve debütált. Pont ideje a rebootnak. Ha az ütemet tartják, a hatodik film rebootja 2039-ben lesz látható :)
  • Lapajka #1
    Könyörgöm, az utolsó (6-odik vagy 7-edik) része pár éve volt... és már reboot?