Szekeres Viktor

Lehet, hogy nem kerül mozikba a Denevérlány-film?

A Batgirlről az a hír járja, hogy az HBO Maxon köthet ki.

Miután a Warner bejelentette, hogy évi 6 DC-univerzumban játszódó képregényfilmet tervez gyártani, rögtön megindult a találgatás, hogy vajon ezek közül melyik lesz a 4 drága mozifilm, és mely filmek kerülnek csak az HBO Maxon bemutatásra, mintegy tévéfilmes státuszban. Nos, a legfürgébb a The New York Times volt, ugyanis saját forrásuk alapján a Warner Bros. stúdió első körben a kockázatosabbnak tartott projekteket, a Batgirlt és a Static Shockot pakolná a streaming szolgáltató kínálatába.

Miután Joss Whedon 2018-ban lelépett a Batgirl-filmből, azóta csak annyit lehet tudni, hogy Christina Hodson írja a szkriptet, és jelenleg is folyik a rendező keresése. A Statick Shockról pedig legutóbb októberben hallhattunk, amikor Michael B. Jordan írt alá producernek, hogy Reginald Hundlinnal dolgozzon rajta. Azonban itt még nem tudni arról, hogy ki fogja írni, illetve rendezni a filmet.

Batgirl először 1967-ben jelent meg a képregényekben, mint Barbara Gordon, Gotham rendőrfőnökének, James Gordonnak a lányaként, és később Batman és Robin szövetségesévé vált. A 60-as évekbeli gagyi Batman-tévésorozatban Yvonne Craig játszhatta el a karaktert, majd később, a Batman és Robinban Alicia Silverstone, aki Barbara Wilsonként, Alfred unokahúgaként tűnt fel. Legutóbb a LEGO Batman-mozifilmben láthattuk őt, ahol Rosario Dawson volt a szinkronhangja.

Static, illetve alteregója Virgil Hawkins 1993-ban debütált a képregény-világban a fekete írók és grafikusok által alapított, azóta megszűnt Milestone Comics kínálatában. Később a Kids' WB csatornán saját animációs sorozatot is kapott, és 2008-ban került be a DC Comics kínálatába a hős. Aki a tervek szerint februárban egy új digitális füzetsorozatot fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!