Szekeres Viktor

Ez az akciófilm alázta porig a Wonder Woman 1984-et

Kínában már senkit nem érdekel az új Wonder Woman.

A Kínából érkező hétvégi mozis bevételi adatok elég meghökkentően a Wonder Woman 1984 vonatkozásában, ugyanis a képregényfilm csak 1,5 milliós bevételt jegyzett, ami 92%-os csökkenés a 18,8 milliós, egyébként is gyengének számító kezdéshez képest. Az első rész 90,5 millió dollárig jutott el a távolkeleti országban.


A hétvégét nagyszerű, 64,5 millió dolláros bevétellel a Shock Wave című hongkongi akciófilm folytatása zsákolta be Kínában, de elég jól szerepelt a The Yin-Yang Master: Dream of Eternity című kínai ifjúsági fantasy film is, amit februárban mi is láthatunk itthon, hiszen a Netflix szerezte meg a globális premier jogait. Az alkotás hétvégén 38,9 millió dollár bevételt mondhatott magáénak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Szerintem, elég jelentős dolog... :) Mégiscsak 1.3 milliárdan lakják. Kína már nem először borítja fel, egy-egy hollywoodi szuperprodukció készítőinek elvárásait. S azért valljuk be, hogy a kínai filmgyártás az elmúlt 10-15 évben igen jelentős fejlődésen ment keresztül.
    Viszont a cikk címét... igen, lehetett volna egy kicsit pontosítani.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.12.30. 16:29:25
  • Lapajka #2
    Tehát akkor hogy a clickbait cikk címét pontosítsam... Ez az akciófilm alázta porig a Wonder Woman 1984-et - KÍNÁBAN!!!
  • Cyberdog #1
    Egy kis wuxia mindig remek kikapcsolódás. Már ha a sztori jó, legyen szó LN-ről, manhuaról, anime-ről vagy éppen live actionról.