Szekeres Viktor

A Mátrix 4 és egy rakás menő mozifilm kap tévés világpremiert

A Warner 2021-es filmjeit az HBO Maxon fogja bemutatni Amerikában.

A WarnerMedia bejelentette, hogy stúdiója, a Warner Bros. Pictures 2021-es mozis kínálatának darabjai egyszerre fognak Amerikában mozis premiert kapni, valamint az HBO Maxra felkerülni. Utóbbi digitális platformon a filmek egy hónapig lesznek elérhetőek, majd lekerülnek addig, míg a mozis ablak tart, és utána ismét elérhetőek lesznek. Ehhez ki is adtak egy előzetest.


Hogy a Warner nem kispályázik, az a címekből leszűrhető, hiszen nem csak másodvonalas produkciókat lehet megnézni a havi kölcsönzési díj fejében: The Little Things, Judas and the Black Messiah, Tom & Jerry, Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, In The Heights, Space Jam: A New Legacy, The Suicide Squad, Reminiscence, Malignant, Dune, The Many Saints of Newark, King Richard, Cry Macho, Matrix 4.

Érdekesség a fenti címek kapcsán, hogy korábban a Mortal Kombat-film HBO Maxos premierjét cáfolták arra hivatkozva, hogy moziban gondolkozik a produkciós cége, és a Godzilla vs. Kong esetében a Legendary egy 200 millió dolláros ajánlatot utasított vissza a Netflixtől ugyancsak a mozis premier preferálására hivatkozva.

Arról egyelőre nincs hivatalos hír, hogy itthon miképp láthatjuk a fenti filmeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!