Szekeres Viktor

Megvan Johnny Depp utódja a Legendás állatok 3-ban

Mads Mikkelsen érkezik Johnny Depp helyére Grindelwald szerepére.

Pár hete mi is megírtuk, hogy sajtóértesülések szerint a szerepéről őt elmarasztaló bírósági ítélete miatt lemondó Johnny Depp utódja Mads Mikkelsen lehet a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) folytatásában. Most pedig ezt már biztosra vehetjük, ugyanis a Warner stúdió közleményben erősítette meg. A dán színész a rendező, David Yates listája élén volt.

És hogy mikor láthatjuk a filmet, amit jelenleg is forgatnak? Nos, a Warner Bros. még hó elején jelentette be, hogy a Fantastic Beasts harmadik része Amerikában 2022. július 15-én fog mozikba kerülni, ami itthon egy nappal korábbi premiert valószínűsít, ugyanis itthon nem pénteken kezdődik a mozis hét, mint az USA-ba, hanem már csütörtökön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem mintha nem lenne az egész "kit érdekel" és "cry me a river" kategória, mármint az, hogy egy jó színész helyett a sok közül érkezik egy másik jó színész, a lényeg, hogy legalább valaki nagyon tájékozott az ügyben, elég sok utánaolvasás kell ahhoz, hogy valaki ilyen biztos legyen a dolgában:)

    (Egyébként azért, mert a munkáltatója nem akar vele együtt dolgozni, amihez joga van. És annak ellenére, hogy tudja, hogy ezzel csak bukhat anyagilag. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy a pénzt nézik, márpedig ez beszédes.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.11.27. 13:55:09
  • AcsMarci #1
    Az egyetlen dolgot is sikerült kivenni a filmből ami nézhetővé tette. Mindezt azért mert egy bulvár bíróság egy bulvár lapnak adott igazat.