Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Stephen King-féle Végítélet-sorozat

Ilyen lesz a The Stand.

A CBS All Access új trailert adott ki a The Standhez. A Stephen King-féle Végítélet újabb adaptációjáról még mindig nem lehet tudni, hogy látható lesz-e itthon valahol, hiszen a CBS All Access csak Észak-Amerikában, illetve Ausztráliában érhető el. A könyvnek egyébként 1994-ben készült el az első adaptációja, akkor tévés minisorozat formájában mesélték posztapokaliptikus történetet, melyben egy vírusnak köszönhetően kihal az emberiség nagy része.


A regény itthon a következő fülszöveggel jelent meg: "Valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a kórt. A túlélők két táborra oszlanak: vannak, akik Abagail anyát, a 108 éves idős asszonyt, és vannak, akik a baljós, sötét lényt, Randall Flagget követik. Míg az egyik csoport a társadalom újrafelépítésén fáradozik, a másik fegyverkezik és katonákat képez ki. Hamarosan elkerülhetetlenné válik az összecsapás. Stephen King klasszikussá vált monumentális regénye maga a figyelmeztetés: "Emberiség, vigyázz!""

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #1
    Mi ez? Jól látom, hogy Whoopi Goldberg lett Abigail anya? Vicces az a rasta haj egy 106 éves öregasszonnak.
    Én a 94-e minisorozatot szerettem, hibái ellenére is. Gary Sinise és Miguel Ferrer akikre emlékszem belőle, de persze volt pár idegesítő karakter is. Például Abigail anya. Golberggel is az lesz, őt valamiért sose csíptem.
    No mindegy ezt azért majd megnézem, ha átjut az óceánon (bár a net korában gondolom ez nem lesz nagy kunszt).