Szekeres Viktor

Megszűnik egy magyar sorozatos csatorna

Nem lesz több RTL Spike.

Harsányi Gábor, a ViacomCBS Networks International közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatója a Big Picture médiakonferencián jelentette be, hogy nemsokára megszűnik az RTL Spike csatorna, mely a nevével ellentétben nem RTL-es, hanem Viacomos volt. Azonban a sorozatrajongóknak nem kell szomorkodnia, hiszen a helyén egy másik, sorozatokkal foglalkozó csatorna ndul, a TeenNick, melyek élőszereplős ifjúsági komédiák lesznek láthatóak.

Az RTL Spike minden bizonnyal legnézettebb sorozata a The Walking Dead volt, melyet a világpremierrel egy időben adtak (és mely korábban az azóta már ugyancsak megszűnt Foxon ment itthon), de itt nézhette a közönség a The 100, az Orphan Black, a Coroner, illetve az iZombie című sorozatokat is. Az, hogy ezek sorsa mi lesz itthon, nem derült ki a hivatalos beszámolóból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ersiman #5
    "Azonban a sorozatrajongóknak nem kell szomorkodnia, hiszen a helyén egy másik, sorozatokkal foglalkozó csatorna indul, a TeenNick, melyek élőszereplős ifjúsági komédiák lesznek láthatóak."

    Hát azért messze nem egy kategória a régi és az új csatorna műsorkínálata!
    Én sajnálom, hogy megszűnik.
  • csigafi #4
    Eddig nem is hallottam erről a csatornáról. Most hogy hallok ere megszűnik :-) Mondjuk tv-m sincs sajnos így nekem teljesen mindegy.
  • Cyberdog #3
    Jó lenne mi? Mindenki nézhetné a "korrekt" tájékoztatást nyújtó Mészáros tv-ket.