Szekeres Viktor

Újabb hazai mozis premier teljesített alul

Nem kezdett túl erősen a Greenland - Az utolsó menedék.

A Greenland, ami itthon Greenland - Az utolsó menedék címen került bemutatásra, egy felejtős, tipikus tucat akciófilmes nyitányt produkált itthon 16 565 nézővel, és ezzel még az első helyet sem tudta megszerezni a hétvégi hazai mozis nézettségi toplistán. Az ember persze ilyenkor elgondolkodik azon, hogy a film vajon "normál" időszakban miképp teljesített volna, ha a járvány alatt hozta a tipikus szintet.

Örömöt az ürömben a hétvégén a Nagypapa hadművelet szereplése jelentette, mely film a Filmforgalmazók Egyesülete becslései szerint 16 756 embert érdekelt, ami azért nagyon szép teljesítmény, mert előző hétvégén, a premier alkalmából kevesebben nézték meg - ez viszonylag jó nézői visszajelzésekre utal, hiszen a többi top 10-es film 30-50%-kal zuhant meg az előző hétvégéhez képest.

Egy magyar bemutató is volt a hétvégén. A nagyon jól sikerült Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre 4 941 nézőt érdekel, ami ebben az időszakban kifejezetten elismerésre méltónak is mondható, hiszen nem egy Kölcsönlakás-szerű kommersz darabról van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!