Szekeres Viktor

Újabb várt film hasalt el a hazai mozikban

Robert De Niro komédiája sem lett siker itthon.

Két sikeres és egy kifejezetten korrekt mozis premier a leállások utáni időszak hazai mérlege a mozikban. Ebből ki is derülhet, hogy a hétvégén 50 vásznon vetíteni kezdett Robert De Niro-komédia, a Nagypapa hadművelet nem hozta azt a teljesítményt, amit reméltek tőle, mindössze 15 828 néző fizetett be rá, ami 24,6 milliós bevételt jelentett.

A hétvéginek számító, csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak második legnézettebb filmje 11 560 eladott jeggyel a Mulan volt, míg a harmadik a Miután összecsaptunk lett 8 372 nézővel. Érdekesség, hogy míg látogatottságban a Tenet 7 854 nézővel csak a negyedik helyet szerezte meg, bevételek tekintetében befurakodott a bronzérmes pozícióba, ami a magasabb átlagos helyárainak köszönhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csulok0000 #4
    Sztem az ilyen stílusú filmek nem moziba valók. TV-ben jól teljesítenek mint esti film, de a tömeget nem fogja bevonzani a mozikba.
  • monk00 #3
    Szerintem jó film volt. Nekem tetszett. Az hogy nem lett jobb, az nem Robert De Niron múlott. Kellemes kis vígjáték ez....
  • hawkie22 #2
    Mitöl lenne vén hülye? Vén az igaz, de legendás színész, csak nem tudja, mikor kell abbahagyni. Bár ezzel a többség így van. :)
  • Dobronski #1
    meg is erdemli, ven hulye