Szekeres Viktor

Élőszereplős film készül minden idők legsikeresebb animéje alapján

Alakul a Your Name.

Meglehetősen régen hallottunk hírt a Neved, azaz a Your Name tervezett élőszereplős hollywoodi adaptációjáról, most viszont arról számolhatunk be, hogy Lee Isaac Chung fogja írni és rendezni azt a filmet, amit sokáig úgy volt, hogy Marc Webb készíthet el.

J..J. Abrams és a Paramount Pictures még 2017-ben kezdett el dolgozni a Makoto Shinkai anime amerikai feldolgozásán. Akkor még úgy volt, hogy a forgatókönyvet az Érkezés írója, Eric Heisserer jegyezné. A Your Name a 2016-os évben minden idők negyedik legsikeresebb japán filmjévé vált, az amerikai 5 milliós bevétel mellett nemzetközileg további 350 millió dollárt gyűjtött össze, aminél többet anime még nem teljesített.

Shinkai, akinek munkájára elmondása szerint nagy hatással volt Hayao Miyazaki elmondta anno, hogy a filmet japán stábbal, egy honi médiumra tervezte, a japánok által preferált formában. Azonban az, hogy most Hollywood is megpróbálkozik a történettel, az olyan lehetőségeket tár fel, melyekkel eddig nem volt tisztában, így értelemszerűen nagy izgatottsággal tekint a feldolgozás elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!