Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Hosszú Katinka-film

Ilyen lesz a Katinka: The Movie.

Megérkezett a Katinka: The Movie első előzetese. A film, amivel elég jól kitolt a járvány, Hosszú Katinkáról szól, aki egy úszó. A projektre az új Nemzeti Filmintézet (a volt Filmalap) 559,7 millió forintos támogatást adott. A producere Lajos Tamás, a forgatókönyvíró és kreatív producer Köbli Norbert, a rendező pedig Pálinkás Norbert.


A forgatás februárban kezdődött el és az akkori tervek szerint 65 napon át tartott volna. Természetesen a kamerák amellett, hogy a felkészülés során követték az úszót, aki a nyári olimpiára készül, Tokióba is elkísérték volna, azonban az olimpia elmaradásával minderre nem került sor. A gyártó, a Szupermodern Stúdió, a mozis premier tervezett 2020 karácsonyára tervezte, de a mostani előzetes 2021. decemberét említ, így minden bizonnyal az olimpiai felvételekről nem mondtak még le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csigafi #1
    Hát ez elég gyenge dokumentum filmnek ígérkezik. Na de legalább jobban megismerhetik belőle a milliomos család sarját Katinkát. Nem tudom meg magyarázni miért de én valahogy sosem kedveltem ezt a nőt.