Szekeres Viktor

The Batman: itt a legújabb reboot első előzetese

Előzetest kapott a legújabb Denevérember-mozifilm.

A COVID-19 járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre augusztus 22-én (és szeptember 12-én folytatódni is fog), és a keretén belül jó pár képregény, film, tévésorozat, videójátékos készítői, valamint szereplőgárdája jött össze online, hogy beszélgessen, illetve természetesen azért is, hogy különféle exkluzív tartalmakat kínáljanak a rajongóknak. A The Batman-trailer felbukkanása például elég nagy meglepetést okozott.


Minden bizonnyal rengeteg Denevérember-rajongó várta már a Matt Reeves által jelenleg is forgatott The Batman első előzetesét, de arra nem sokan számítottak, hogy már mostanra összevágnak az elkészült anyagokból egy teasert. A végeredmény? Nos, a visszajelzések alapján a DC FanDome legjobban fogadott videós anyaga. ** ** Korábban a rendező elmondta, hogy egy noiros Batman-sztorit fog vászonra vinni, melynek narratívája abszolút a főhős vállain nyugszik, mindent az ő nézőpontjából látunk majd. És abban bízik, hogy amellett, hogy borzongató lesz a film, erős érzelmi hatást is ki fog váltani a nézőből. Az mindenesetre biztos, hogy Reeves vissza fog térni a karakter nyomozói gyökereihez, hiszen a képregényekben mégiscsak Batman a világ legnagyszerűbb detektívje, márpedig ezt a korábbi filmek nem nagyon domborították ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Legendrush30 #10
    Legjobb Joker volt. Ettől függetlenül egy kis izmot pakolhatna magára ez a Batman mert oldaláról Batgirlnek néz ki :D
  • Rage47 #9
    köszönjük
  • Jawarider #7
    Ezekből a szuperhősös sz.rokból a Denevérember és a Vasember még elmegy, a többi f.st már nem veszi be a gyomrom.
  • Axlkenobi #6
    Val Kilmer és Ben Affleck remek Batman-ek voltak. Ellentétben az agyonajnározott Michael Keatonnel, aki színészként nagyra tartok, de fizikailag sem volt éppen egy Sötét Lovag és az a debilség, amit belevittek Burtonnel, csak még jobban kihangsúlyozta az alkalmatlanságát.

    Hogy Pattinson milyen Batman lesz, azt majd a kész film dönti el. Heath Ledgert előszeretettel hozzák fel példának, de nem mindenki Heath Ledger. Meglátjuk.

    Az biztos, hogy az előzetes hangulatos, nyomasztó, tisztára, mintha a Hetedik testvérfilmjét nézném. A ruhája, meg a kocsija annyira nem jön be, de lehet, hogy a kész filmben jobban funkcionálnak majd.
  • SupraMKIII #5
    A következő batman egy homokos tini lesz.
    Röhely és szánalom az egész.
  • kalapos01 #4
    Azért, mert még véletlenül sem "nem túl hiteles ficsúr"? Vajon ki tudja jobban, te (mint munkásságának ismerője?) vagy a rendező, aki szerint a legjobb volt a szerepre, és be merte vállalni, miközben pontosan tudta, hogy lesznek Alkonyat-nézők, akik le fogják írni őt.

    Ha bárki megnézi a filmográfiáját, látja, hogy tele van elismert szerepekkel és elég jó alakításokkal. (Ha pedig mondjuk az Alkonyatból indulsz ki, akkor azzal csak azt jelzed nekünk, hogy te olyan filmeket nézel, mint az Alkonyat, ami..., öhm, ciki?) Ha viszont a legutóbbi filmjei alapján mondtál ítéletet, akkor megkövetlek, akkor jogos a véleményed. Nyilván nem mindenkinek jöhetett be a Lighthouse vagy a Good Time, pedig mindenkettőben zseniális, és a The Lost City of Z is elég jó lett.
  • kalapos01 #3
    Ld. még George Clooney vagy Val Kilmer vagy Ben Affleck, ha már Batman.
  • tomboy013 #2
    Heath Ledger talán hitelesnek tűnt első blikkre egy pszichopata gyilkos Joker szerepre mikor leginkább csak a romantikus szépfiút játszotta a szerepeiben előtte? Aztán nézd meg a végeredményt. Pont ez a jó színészek ismérve, nem egysíkúak.
  • Atyuska #1
    De miért kellett ezt a denevérnek nem túl hiteles ficsúrt választani?