Szekeres Viktor

Itt a Flash 7. évados előzetese

Ilyen lesz a The Flash folytatása.

A COVID-19 járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre augusztus 22-én (és szeptember 12-én folytatódni is fog), és a keretén belül jó pár képregény, film, tévésorozat, videójátékos készítői, valamint szereplőgárdája jött össze online, hogy beszélgessen, illetve természetesen azért is, hogy különféle exkluzív tartalmakat kínáljanak a rajongóknak. A tévésorozatok közül a The Flash új szezonjának került bemutatásra az előzetese.


Sokak örömére nem csak régi snittekből összeollózott trailerről van szó, hanem olyanról, mely tartalmaz új jeleneteket. Mindez annak köszönhető, hogy a forgatások leállítása idején az épp készülőepizód 85%-a már leforgatásra került, így bőven lehetett anyagot tenni a fenti videóba. Az új szezon forgatása egyébként még nem kezdődött el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    És a sorozatok úgy működnek, hogy ha a 3. évad gáz, akkor az 6. évad nem lehet jó.

    KÖSZI, felírtam!

    (Egyébként nem hiszem, hogy az elmúlt évben kaszáltak volna normális sorozatot. És erről olvastam kommentet, hogy normális. Szóval akkor... valaki hazudik?)
  • nlght #1
    már a 3. évad is gáz volt amikor abbahagytam, ezt még a 7. évadra is hosszabbítják? közben meg kaszálnak sok normális sorozatot... vicc