Szekeres Viktor

Alakul a Cassian Andoros Star Wars-sorozat

Újabb szereplő csatlakozott a következő Csillagok háborúja-sorozathoz.

Adria Arjona is benne lesz a tervezett Disney+-os Cassian Andorra koncentráló élőszereplős Star Wars-sorozatban. A platform második élőszereplős Csillagok háborúja-sorozatát Diego Luna főszereplésével készítik és eredetileg júniusban kezdődhettek volna el a munkálatai (mégpedig Európában, ami akár Magyarországot is jelenthetett volna), de ezt halasztani kényszerültek. Korábban az is kiderült, hogy Luna mellett szerepelni fog a szériában Stellan Skarsgård, Genevieve O’Reilly, Denise Gough és Kyle Soller.

Az egyelőre cím nélküli széria a Rogue One-ból, azaz a Zsivány Egyesből megismert karakter előzménysorozata lesz, melyből behatóbban megismerhetjük a figura történetét. A sorozatnak Stephen Schiff lesz a showrunnerje, de a platform készítőnek megszerezte azt a Tony Gilroyt, aki korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett, és ő amellett, hogy megírja a pilotepizódot, rendezőként is közreműködik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Újabb fos SW, újabb a csontig lerágott időszakról. A kiterjesztett univerzum nem is lehetne ennél minimalistább. Bár arról még nem készült sorozat, hogy Darth Vader, hogyan tud abban a hacukában szarni.
  • ivanova36 #2
    Mert jóval könnyebb egy 10 részes sorozat egyes részeit 40 percnyi sztorinak mondott drámázással megtölteni, mint egy 120 perces nagyfilmet ahol azért jellemzően jóval nagyobbak az elvárások. És erre kaptunk egy Solo-t, aminek a története konkrétan hulladék volt, talán 30 percben el lehetett volna mesélni belőle a lényeget, a többi csak placeholder/filler rész volt. De lehet ebben benne van az is, hogy érdekesebb történetet vártam annál, mint amit eladtak annak.

    Tény, hogy érdektelen a figura és a Disney+ miatt biztosan nem lesz 18+os a sorozat, még ha a karakter azt is sugallta, így erősen kérdőjeles a döntés. De amíg el lehet adni belőle/vele akciófigurát, uzsonnásdobozt, lángszórót, addig nem érdekli a Disney-t igazán, hogy a mondanivaló az nulla.
  • Zombee #1
    Nem különösebben izgalmas figura, igazán kár bajlódni vele. Amíg egy Han Solo előzményt sem tudnak megtölteni izgalmas sztorival, minek pazarolják az időt B kategóriás karakterekre?