Szekeres Viktor

Új magyar mozifilm kapott előzetest

Ilyen lesz a Hab.

Szeptember 10-én mutatkozik be az egyik első őszi magyar film a mozikban, és most megérkezett az első előzetese. A Hab című romantikus komédiát Lakos Nóra rendezte Kerekes Vica, Mátray László, Gyarmati Erik, Elek Ferenc, Bányai Miklós, Zsigmond Emőke, Kovács Lehel, Pálfi Kata, Szikszai Rémusz, Láng Annamária és Bozó Andrea főszereplésével.


Az InterCom által forgalmazott film hivatalos szinopszisa a következő: "Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt, aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!