Szekeres Viktor

Érzéki plakát az új Lucifer-szezonnak

A romantikus krimik kedvelői már várják a Lucifer új évadát.

Augusztus 21-én érkezik meg itthonra és a világ majd minden országába a Lucifer ötödik szezonjának az első fele, hiszen a Netflix ekkor teszi elérhetővé a 16 részes évad első 8 epizódját. Az előzetesből már kiderült, hogy egy elég érdekes "új" szereplő érkezik, azonban a most kiadott plakát még nem (biztos, hogy) rá koncentrál, hanem a címszereplőre és Chloera.

Az itthon eredetileg a VIASAT3-on bemutatott széria alapja egy képregény, a Lucifer, mely annak idején a Sandman-képregényekből nőtt ki. A történet szerint a Pokol Ura unatkozik és boldogtalannak érzi magát, s ezért leszáll a földre, hogy trónjáról lemondva ott próbáljon boldogulni. Azonban kisvártatva belekeveredik egy gyilkossági ügybe, s rájön, hogy akár megváltást is nyerhet a különféle nyomozásokba való besegítések révén. A széria a 4. évaddal került át a Netflixre, így onnantól kezdve itthon is ott kell keresni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Az ilyen kaptafa sorozatoknál mindig ugyanaz a végkifejlet: a rész végére kinyomozzák, hogy ki a gyilkos.
  • esztyopa #2
    Nekem a teljesen új megközelítés tetszett.
    Nem tólták túl a *misztikus erők* alkalmazását,így sokkal realisztikusabb ,és izgalmasabb lett a sztori.Lucifer karaktere rendkívül színes,és szerethető.Kíváncsi vagyok a végkifejletre.
  • skorpio7 #1
    Imádtam ezt a sorozatot a beszólásai miatt (akárcsak a Mentalista-t). Várós