Szekeres Viktor

Rekordot döntött Tom Hanks új, háborús filmje

A Greyhound eléggé érdekelte az Apple-felhasználókat.

A Deadline értesülései szerint Tom Hanks háborús filmje, a Greyhound nyitóhétvégi rekordot döntött az AppleTv+ platformon, még egy filmet vagy tévésorozatot sem néztek meg annyian az első hétvégén, mint ezt az alkotást. Arról nem is beszélve, hogy a film egy sereg új előfizetőt is hozott, hiszen a nézők 30%-a új feliratkozó volt.

A film hivatalos szinopszisa: "Az Atlanti-óceánnál nem volt véresebb csatatér. A 2. világháború idején német tengeralattjárók tizedelték az utasszállítókat és a segítségükre siető hadihajókat. Krause kapitány (Tom Hanks) azonban nem ijed meg. De fél.
Félti a rábízott flottát, amelynek a biztonságáért felel. 1942-ben, röviddel az Egyesült Államok hadba lépése után a kapitány első háborús feladatára indul: egy 37 hajóból álló konvojt kell átvezetnie a kegyetlen háború legkegyetlenebb hadszínterén.
Ráadásul a németek nem az egyetlen ellenség: az időjárás, a tengerészek közötti ellentétek és a kapitányt gyötrő kétségek is mind kétségessé teszik, hogy sikerül végrehajtaniuk a feladatot. Pedig itt csak két lehetőség van: siker vagy halál…"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gladiator #8
    Ja, amugy jo film szerintem. Raadasul laza masfel ora, 10. perctol mar van action, a vege egy fokkal mondjuk lehetett volna izgalmasabb.
  • Gladiator #7
    "Az Atlanti-óceánnál nem volt véresebb csatatér"

    A film vegen van, hogy asszem valami 44000 ezren haltak meg az Atlanti Oceanon. Nem vagyok penge toribol, de azert szerintem voltak ennel sokkal veresebb helyek is a II. vilaghaboru alatt...
  • kalapos01 #6
    Kár érte. Engem nem nagyon izgat a műfaj, de azért jó látni, hogy ennyire sikeres annak ellenére, hogy kikerült moziból, nyilván sokat jelentett Hanksnek a projekt, ha még ő is írta.

    Nyilván ez nem a saját filmjük, de ettől még nem semmi, amit az AppleTv+ véghez visz így pár hónap alatt. Alapból teljesen hidegen hagyott az egész, hogy ők is streaming szolgáltatni akarnak, erre egymás után szállítják a rohadt jó sorozatokat - kíváncsi leszek, hogy a díjátadók megemlékeznek-e róluk. Filmet mondjuk csak a Beastie Boysosat láttam, de az végképp szuper volt.
  • AnuluWork #5
    Elég gyenge volt.
  • mumoka 2012 #2
    nem rossz de az akció dús jelenetek nagyon kevés van benne.
  • gombabácsi #1
    mármint az apple ezt állítja :)