Szekeres Viktor

Alakul Michael Bay koronavírus-filmje

Megkezdődött a Songbird szereplőválogatása.

Pár hete számoltunk be arról, hogy az Invisible Narratives produkciós cég és Michael Bay, producer nemsokára elkezdi forgatni a Songbird című thrillert, mely Los Angelesben játszódik a járvány időszaka alatti karanténos viszonyok között. Mostanra kiderült, hogy két főszereplő KJ Apa és Sofia Carson lesz, s mellettük olyan színészeket láthatunk még, mint Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser és Peter Stormare.

A filmet Adam Mason fogja rendezni, aki a szkriptet is írta Simon Boyes közreműködésével. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy tervezik forgatni a filmet, de a hírek szerint a színészszakszervezet áldását adta rá, így minden bizonnyal megfelel a módszer a biztonsági előírásoknak. A történet 2022-ben játszódik, egy olyan jövőben, amiben a járvány még mindig abszolút tényező, a karantén továbbra is fenn van tartva, a vírus pedig, mutációinak köszönhetően komolyabb, mint korábban. Mindezt pedig kormányzati összeesküvéssel és paranoiával öntik nyakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KisKZ #3
    "...Pár hete számoltunk be arról, hogy az Invisible Narratives produkciós cég és Michael Bay, producer nemsokára elkezdi forgatni a Songbird című thrillert.."

    "..Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy tervezik forgatni a filmet, de a hírek szerint a színészszakszervezet áldását adta rá, így minden bizonnyal megfelel a módszer a biztonsági előírásoknak..."

    Nem tudjuk, hogy tervezik-e forgatni a filmet, de azt tudjuk nemsokára forgatni kezdik.
  • Zombee #2
    De csak ha egymás után legalább 5 nézetből láthatjuk a robbanást, eközben egy másik kamera körbefordul a kigombolt ingű Will Smith körül.