Szekeres Viktor

Második részt kaphat az Attack of The Block

Lehet, hogy lesz Idegen arcok 2?

2011 egyik kultsikere volt az Idegen arcok, azaz az Attack of The Block című scifi, amiben egy fiatalokból álló banda veszi fel a harcot az inváziót indító földönkívüliekkel London déli részén. A Joe Cornish által rendezett film nem aratott nagy anyagi sikert a mozikban, de a zsáner rajongóinak körében annál elismertebb lett. És lehet, hogy folytatódhat valamikor.


Legalábbis nincs kizárva, hiszen a rendező, valamint a színészként a filmben debütáló John Boyega nemrég találkoztak egymással, és többek között az Attack the Block 2 kapcsán is ötleteltek elméleti szinten - mindezt Cornish mondta el a Script Apart podcastben. Utána arra is rátért, hogy az első film után is tele voltak ötletekkel, azonban pályáik eléggé eltérő irányba kanyarodtak - Boyega többek között a Star Wars-trilógia egyik sztárja lett, míg a filmes épp tavaly jelentkezett második filmjével, a Király ez a srác! cíművel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Sztár... annyira fölösleges karakter volt az új trilógiában. Bár abban nehéz olyat találni, aki nem fölösleges a sztori szempontjából. :)