Szekeres Viktor

Spoilerveszély: Új forgatási kép került fel a netre az Avatar valahányadik részéről

Színfalak mögötti Avatar-kép került fel fel a netre.

Ahogy írtuk, nemrég megérkezett az Avatar stábja Új-Zélandra, és most már folytathatták is az elkövetkező epizódok forgatását James Cameronék, amire a leghitelesebb forrásból érkezett a bizonyíték, hiszen a filmek producere, Jon Landau Instagramra tolta fel az alábbi fotót, amin az aznapi díszlet látható. A képen a zöld és a kék színek dominálnak.

Klikk ide!

A gyártó Fox stúdiót tulajdonló Disney feltett szándéka, hogy a karácsonyokat felváltva uralja majd egy Star Wars, majd pedig egy Avatar-résszel. Ami azzal jár, hogy az Avatar 2 a tervek szerint 2021. december 17-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, míg a harmadik rész csak 2023. decemberében. Ugyanígy az Avatar 4 2025-ben, míg az Avatar 5 2027-ben lesz látható. Mindennek nem produkciós okai vannak, ugyanis a filmek már jóval hamarabb elkészülnek, egyszerűen csak a stúdiónak semmi oka nincs arra, hogy siessen velük. És ugye azt sem szabad feledni, hogy például a Star Wars-nézőknek is sok volt az évenkénti egy epizód, így nem akarják kockáztatni azt, hogy az Avatar-rajongók besokalljanak és fűnek-fának panaszkodni kezdjenek, mert nem bírják a tempót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Nem mondom, hogy imádom az Avatart. De látva, hogy több frencsájzt hogy fektetett kétválra néhány agyon hájpolt fiatal, vagy profinak gondolt öregróka rendező, ezekhez képes Cameron munkássága szinte példaértékű. Ha más nem is, de ilyen "apróságok" vannak azért a filmjeiben (A terror galaxisát ne számítsuk azért ide), és az Avatarban is, mint részletekig kidolgozott és koherens világ, klasszikus moziszerű sztori, többé kevésbé szerepükkel is koherenciába levő, viszonylag kidolgozott karakterek, normális, nem szürreálisnak tűnő párbeszédek, némi humor, ja és lehet hogy közhelyszerű, de még is fellelhető mondanivaló. Az Avatar egyik kategóriában sem volt csúcsnak mondható, sőt a minimumot teljesítette többen, de mind megvolt benne azért. Ellentétben pl. a SW, vagy az Alien frencsájz újabb részeivel.
  • Cyberdog #5
    Avatar valahányadik részéről

    Hát ez bekarcolt...
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.18. 02:06:43
  • Zombee #4
    Arra akart célozni, hogy valószínűleg semmitmondó film lesz. :)
    Az első Avatar is az volt, akkor a látvány, meg az épp betörő 3D sikerre vitte, de a 3D lufi kidurrant, kék háttér előtt forgatott film tengernyi van, a sztorija viszont elég faék volt, a karakterek szintén.
    Persze ettől még biztos sikeres lesz.
  • repvez #2
    Még , jó hogy nem clickbailt cimeket adnak a cikkeknek. Kiváncsi lennék mire gondolt a költő :D egy ilyen kép az nagyon el tudja spoilerezni a filmet, mikor semmit nem lehet rajta szinte látni amit meg igen abbol, kb 5% ha benne lesz a filmben.
  • Voltan #1
    Kurvajók ezek a cikkek :D:D:D