Szekeres Viktor

Új előzetest kapott A sárkány közbelép-paródia

Ilyen lesz az Enter The Fat Dragon.

Donnie Yen főszereplésével készült Kínában egy paródia a Bruce Lee-féle A sárkány közbeléphez (Enter The Dragon), melynek a címe nemes egyszerűséggel A kövér sárkány közbelép, azaz Enter The Fat Dragon, és ebből az is kitalálható, hogy a komédia főhőse egy kövér ember lesz, aki köré felfűzték a klasszikus harcművész film alapsztoriját.


És, ha már szóba került a Bruce Lee-klasszikus, ne feledkezzünk meg arról, hogy már dolgoznak az amerikai változaton is. Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy A Deadline értesülései szerint David Leitch tárgyalásokat folytat arról, hogy megrendezze az 1973-as filmj új változatát. Az eredeti annak idején a fiatalon elhunyt híres harcművész-színész utolsó filmje volt, mely világszerte 90 millió dollár bevételt termelt, és azóta is minden idők egyik legjobb harcművész filmjének tartják. Leitch korábban az Atomszőkét és a Deadpool második részét vitte sikerre.

Ha valaki nem látta volna az eredeti filmet, akkor a fenti előzetes, vagy az alábbi tartalomleírás rávilágíthat a sztorira: "A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Liquido #2
    Már ne is zavarjon, de Jackie Chan-nak semmi köze ehhez a filmhez.
  • lonvard #1
    Hát csak semmi köze a Sárkány közbeléphez, és nem paródia. Ez egy Jackie Chan film, annak minden jellegzetességével. :P