Szekeres Viktor

Henry Cavill visszatérhet Supermanként

Ismét Henry Cavill lehet az Acélember.

A TheWrap arról értesült, hogy annak ellenére, hogy három jelenés után úgy tűnt, hogy Henry Cavill nem fogja többet Clark Kentet és szuperhős alteregóját alakítani a DC-s mozifilmekben, most mégis tárgyal arról a Warner stúdióval, hogy ismét magára öltse a kék-piros feszülős dresszt.

Cavill korábbi interjúiban egyébként is többször kitért rá, hogy még nem akasztaná szívesen szögre Superman gúnyáját, így most minden jel arra utal, hogy teljesülhet a vágya. Azt persze egyelőre még nem tudni, hogy a visszatérés egy új filmre korlátozódnak, vagy egy rövid szereplésre más filmjében, esetleg az HBO Max által tervezett Zack Snyder-féle Justice League-váltizatra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sequoyah #3
  Tovabb mennek, nekem az osszes fobb DC karakter nagyon tetszett (Superman, Ben Affleck Batmanje, Wonder Woman, Aquaman). Az univerzummal vannak bajok korulottuk.

  Szvsz elkapkodtak az egeszet. A Marvel evekig epitette a karaktereket mielott osszeeresztette oket. A DC pedig levagott minden sarkot, es egybol a kozepebe csapott, es igy egy nagy katyvasz lett az egesz.
 • Ender Wiggin #2
  Az hogy a Warner/DC Justice Leage-szereplős filmjei borzasztóak, nem Cavill hibája...
 • gombabácsi #1
  nagyon helyes. gagyi üres és sivár marvel helyett ezek kellenek nekem