Szekeres Viktor

Folytatódik itthon a Supernatural

Újabb szezonját hozza el a közszolgálati csatorna az Odaátnak.

A 12. évad után rögtön a 13.-kal folytatja az M2 Petőfi csatorna a Supernatural című sorozatot, melyet itthon Odaát címen kezdett el sugározni az RTL Klub, és természetesen a közszolgálati adó is így kínálja a Jared Padalecki és Jensen Ackles főszereplésével készített természetfölötti drámát. A szezon premierjének időpontja június 9-e lesz.

Érdekesség, hogy Amerikában épp tavasszal fejeződött be 15 évad után a sorozat, melynek stábja az utolsó részeket forgattak, amikor beütött a koronavírus-járványról szóló korlátozás, illetve az amerikai szükségállapot kihirdetése. A Warner stúdió természetesen lefújta elővigyázatossági okokból a munkálatokat, és most azt sem lehet biztosan tudni, hogy valaha befejeződik-e a forgatás. A terv mindenesetre megvan, nyár végén próbálnák meg befejezni a munkálatokat, melyek után ősszel az öt utómunkára váróval együtt hét epizód kerülne adásba a záró szezonból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cobra. #3
    Aha, ez új info. De mi értelme ugyanolyan nevet adni egy rádió meg egy TV csatornának?
  • Vanek úr #2
    Ahogy az M4 csatorna teljes neve is M4 Sport, úgy az M2 teljes neve is M2 Petőfi.
    Szerk.: amire Te gondolsz, az az MR2 Petőfi (mert már a Petőfi rádiónak meg ez a teljes neve).
    Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2020.05.27. 19:39:30
  • Cobra. #1
    Én maradtam le valamiről, vagy a cikkíró nézett be valamit nagyon? A Petőfin max hangjáték formájában lehetne leadni a sorozatot :)