Szekeres Viktor

Titkos Marvel-film készül

Új, női főszereplős Marvel-film készül.

A Sony stúdiónál titkos Marvel-projekten kezdett el dolgozni SJ Clarkson, tudta meg a Variety. A rendezőnő egy női főszereplős projektet kezdett el fejleszteni, de azt természetesen nem lehet tudni, hogy mely karakter köré, bár ha megnézzük, hogy a Sony milyen jogokkal rendelkezik, akkor nagyjából be lehet lőni.

Források egyébként arra utalnak, hogy Madam Web, azaz Madame Necc lesz a főhős, ami nem lenne meglepő azok után, hogy a stúdió már 2019. őszén elejtette, hogy szándékában áll ez, és akkor Matt Sazama és Burk Sharpless kezdett el dolgozni egy róla szóló film szkriptjén. Azonban Clarkson projektje egyelőre még nem rendelkezik íróval, ami persze azt is jelentheti, hogy a duó forgatókönyve passzolásra került.

Az, hogy a Sony női szuperhőssel próbálkozik, mondanunk sem kell, hogy nem meglepő, hiszen az elmúlt években kiderült, hogy eléggé ki van éhezve a közönség rájuk: Wonder Woman a Warnernek szállított rekordbevételt (elsőfilmes DC-hős még addig nem szakított 820 milliós világbevételt - Superman és Batman első jelenése jóval alacsonyabb szinten teljesített), míg Captain Marvel a Disney számára bizonyult gigasikernek 1,1 milliárd dollárjával, igaz ez, a Black Panther tarolásának köszönhetően már csak minden idők második legerősebb szuperhős debütálásának számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Csak megjegyzem, az 1989-es Batman világszinten 400 millió fölött hozott, ami mai árfolyamon közel lehet a Wonder Woman-hoz.