Szekeres Viktor

Egy alapszereplő már biztosan visszatér a Sikoly 5-re

Dewey szerepelni fog az új Sikolyban.

A The Wrap értesülései szerint David Arquette már biztos, hogy szerepelni fog a Scream, azaz a Sikoly következő epizódjában. A rebootolt horrorfranchise új darabja folytatás lesz, tehát a színész ismét Dewey karakterébe bújhat bele, aki az első film seriffhelyetteskedése óta bőven előre lépett a ranglétrán.

Mint az már év elején kiderült, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezheti meg a Sikoly (Scream) franchise következő darabját. A duó rendezőként tavaly tette le a névjegyét a Ready or Not című, kifejezetten jól sikerült thriller elkészítésével.

És hogy miért is élesztik fel a szériát? Nos, a Sikoly első három részének mindegyike szinte példátlan módon, közel ugyanakkora érdeklődést váltott ki a közönségből. Amerikában sorban 103, 101 és 89 millió dollárt kasszíroztak a filmek, világszerte pedig 70, 71 és 73 milliót. A 2011-es negyedik epizód már csak 38 milliós bevételt hozott hazájában, míg Amerikán kívül 59 millióig jutott el. A filmeket egy sorozat is követte 2+1 rebootolt szezonnal, valamint egy, az első két évadot lezáró tévéfilm is elkészült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!