Szekeres Viktor

Folyik az új A kukorica gyermekei-film forgatása

Children of The Corn-film készül.

A The Hollywood Reporter nemrég megerősítette, hogy Lucas Foster producer, valamint Kurt Wimmer rendező Ausztráliában Stephen King-féle A kukorica gyermekei (Children of The Corn) új változatát forgatja - annak ellenére, hogy az ország elég komoly biztonsági intézkedéseket léptetett életbe. Minderre azért volt lehetőség, mert a produkció elég komoly karanténos elővigyázatosságot előíró szabályzatot alkotott meg, valamint Sydney külterületén dolgoznak, ráadásul csökkentett stábbal.

A Stephen King-novella első, 1984-es adaptációját Fritz Kiersch rendezte George Goldsmith szkriptje alapján Linda Hamilton és Peter Horton főszerepésével, de nem lett nagy siker, mindössze 14.6 millió dollár bevételt termelt Amerikában. Más kérdés, hogy ennek ellenére jó pár (videós) folytatás és új változat követte: 1992-ben A kukorica gyermekei 2, 95-ben A kukorica gyermekei 3, 96-ban A kukorica gyermekei 4, 98-ban A kukorica gyermekei 5: A sikolyok földje, 99-ben A kukorica gyermekei 666, majd 2001-ben Children of the Corn: Revelation. Ezt 10 év szünet követte, hogy 2011-ben megérkezzen a Children of the Corn: Genesis, 2018-ban pedig a Children of the Corn: Runaway.

A történet egy fiatal párról szól, akik egy semmi közepén lévő kisvárosban egy veszélyes, vallásos gyerekszekta karma közé kerül, akik abban hisznek, hogy a 18 éven felülieket meg kell ölni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!