Szekeres Viktor

Csúsznak a 2021-es és 2022-es Marvel-filmek

Nem csak a Fekete Özvegy és az Eternals premierjét halasztották el.

A Marvel Studios előrelátó, hiszen a mostani leállások nem csak azt jelentik, hogy egyes 2020-as premierekre később kerül sor, hanem azt is, hogy a későbbi bemutatásra kitűzött alkotások forgatása nem kezdődhet el időben, így egy részük nem tudja majd tartani a kiírt érkezési dátumát.

Éppen ezért nem meglepő, hogy a képregényes adaptációkban utazó stúdió a 2021-es és 2022-es filmjeinek premierdátumát is módosította. A Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021. május 7-re csúszott így, a Doctor Strange and the Multiverse of Madness 2021. november 5-re, a Thor: Love And Thunder 2022 ebruár 18-ra, míg a Captain Marvel 2 2022. július 8-ra. Az egyetlen "túlélő" a Fekete Párduc 2, ami talán a legvártabb az összes közül, az előző epizódjának kirobbanó sikere alapján, a film megtartotta 2022. május 8-i premierdátumát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #3
    Én mondjuk sajnálom, mert nekem kikapcsolódás volt negyed- vagy félévente egyszer beülni ilyen, a gyermekkoromból ismert hentelésekre. Mondjuk eddig megvan az összes eddig megjelent szuperhösfilm Blurayen, szóval majd legfeljebb azokat nézem, míg ezek kijönnek. :)
  • Cyberdog #2
    Bbrrühühüüü...
  • gombabácsi #1
    jaj mi lesz velünk testre feszülő szexi SCIFI!!!!!!!!!!! nélkül????????? XD