Szekeres Viktor

Újabb film hagyja ki a mozis premiert és kerül rögtön streaming platformra

Az Artemis Fowl nem lesz nagy bukás a mozikban.

A Disney úgy döntött, hogy a nagy bukásként előre jelzett Artemis Fowl esetében végül kihagyja a mozis premiert és azonnal digitális platformon, természetesen a Disney+-on fogja bemutatni. Hogy mikor, azt még nem tudni, de a mozis premier május 29-én lett volna.

Az Artemis Fowlt Kenneth Branagh rendezte abból a szkriptből, melyet Conor McPherson írt Michael Goldenberg forgatókönyvéből. Az Eoin Colfer által kitalált történet egy 12 éves milliárdosról szól, aki nem elég, hogy zseni, de még bűnözésre is adta a fejét, s még csak nem is sejti, hogy mit művelt, amikor fogságba ejt egy tündért, hogy megmentse a családját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Minden olyan termek (es ez is termek, bizony am) ami haszonszerzes celjabol keszult (mert azert keszult..) es nem produkal hasznot..az bukas..Szerezhet erkolcsi gyozelmet (pozitiv kritikak) de az attol meg bukas marad, mert - ismetlem- penzbe kerult profitszerzes celjabol es mert azt a celt nem eri el...
    Sajat gyartasok termeszetesen teljesen mas kategoria lasd pl GoT es a kapcsolodo merchandise, a GoT miatt megnovekedett elofizeto mennyiseg, etc....1 alapvetoen mozikba szant, de bizonyos okok miatt streamingbe kerulo termek mas
  • zetortraktor #4
    A fő meg zöld, streamingen semmi sem hoz vissza semmit közvetlenül, mérni csak az elsőfeliratkozók első fogyasztását lehet úgy, hogy abból le is lehessen szűrni valamint, de az sem érdekes egy filmnél, az inkább sorozatoknál lehet fontos.

    Az, hogy nem fog semmiféle bevételt termelni (pont úgy, mint mondjuk pár hete a Stargirl, vagy mi volt a legutóbbi Disney+-film), még nem lesz bukás. Pont azért, mert bevételek híján a sikert sem lehet a hagyományos módon definiálni. Nem kategorizálható marad, max minőség alapján lehet megítélni. Ha véletlenül a nézettség alapján akarná tenni az ember, akkor sem azzal lesz egyenértékű a siker, hogy bármi is megtérül. (Arról nem is beszélve hogy a saját gyártásoknál itt főleg élethosszig való megtérülés van, még ha az nem is definiálható.)
  • Gabbbbbbbbbbbb #3
    125m$-ba került leforgatni. Streaming-el ezt nem hozza vissza, sem közvetlen, sem közvetett bevételek formájában.
  • zetortraktor #2
    Ez érdekesen hangzik. Definiáljuk a "streaming bukás" fogalmát!