Szekeres Viktor

Új sportcsatorna indul itthon

A sportkedvelőkre igazi kánaán vár.

Ha valamiből sosem elég, akkor sportcsatornából. Ez természetesen alapvetés, mert lehet bármennyi adó és platform is a magyar piacon, mindig lesznek olyan sportesemények, amik nem láthatóak a hazai tévében. Mindig lesznek focibajnokságok, amerikai profiligák, illetve olyan réteg sportágak, amik nincsenek lefedve a lineáris csatornákkal. És ezen próbál segíteni a Network4 csoport új csatornája, az ARENA4, ami március végén már tesztüzem keretében elérhető lesz.

A lineáris sportcsatornából és OTT-szolgáltatásból álló ARENA4 fogja itthonra elhozni az angol másodosztályú és skót elsőosztályú labdarúgó bajnokikat, a Liverpool, Barca és Juventus TV-t, az NHL-t, illetve az amerikai egyetemi focibajnokságot, de lesz náluk Bellator, WWE pankráció, Indy Car és Moto GP is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mitrop #3
    Magyarországon lassan több sportcsatorna van mint az USA-ban.
    A probléma, hogy legtöbb esetben reklám megy, meg ismétlés.
    A Spíler is megvette az Angol bajnokság közvetítését, most meg eladta a meccsek felét a DIGI-nek, illetve a megmaradt mérkőzésekből meg - gondolom olcsóbban kapják - az alsóház meccseit nézhetjük.
  • kalapos01 #2
    Nyelvtanulásra nem kell tévé, ott a net. Egy csomó módon lehet autodidaktaként nyelvet tanulni tök ingyen. Csak az nem tanul vagy képzi magát, aki nem akar.
  • Jawarider #1
    Ne sport csatorna induljon, hanem nyelvi előkészítő csatorna. Annak még lenne értelme is.
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2020.03.11. 10:21:30