Szekeres Viktor

Az RTL Klub Álarcos énekese még mindig nézettebb, mint a TV2 álarcos énekese

Továbbra is az RTL Klubé az álarcos énekesek csatája.

Nagyon érdekes párviadal kerekedik ki az RTL Klubos Álarcos énekes és a TV2-es Nicsak ki vagyok? között, ugyanis az egy dolog, hogy az RTL Klub ismét legyőzte vetélytársát, azonban annak köszönhetően, hogy a TV2 közvetlenül a konkurens valóságshow ellen adja a sajátját, nem utcahosszal nyer az RTL, hanem csak nagyon szoros küzdelemben. Kérdés, hogy mi éri meg jobban a TV2-nek: egy este sima elvesztése és egy másik időpont sima megnyerése, vagy az RTL sima győzelmének megakadályozása egy máshol sikerre ítélt műsorral - mely folyamatot egyébként úgy is lehet kommunikálni, mintha nem a TV2 kerülne ki vesztesen, s a csatorna meg is teszi ezt.

Ha csak a puszta számokat nézzük, akkor a Nielsen adatai szerint az Álarcos énekest 1,042 millióan látták tegnap, a Nicsak ki vagyok?-ot 899 ezren, míg a fiatalok között az RTL Klub 396 ezer nézőre tett szert a TV2-es 327 ezer ellenében. Természetesen utóbbi adat a 3 óra 38 perces műsorra vonatkozik, míg előbbi a 97 percesre, ami azt is jelenti, hogy míg egymás ellen futottak a műsorok, fölényesebb volt az RTL vezetése, a TV2 akkor kompenzált, amikor az RTL-es film ellen ment.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Vanek úr #3
  Hihihi. Az origo messze áll a hiteles hírforrástól, és nem véletlen, hogy a 'saját' médiáját mosdatja. :)
  Itt a Nielsen adatai alapján látni a közel valóságot (hosszú évek óta csinálják, és hitelesnek számítanak), ott a 'kitudjamilyen' saját 'szakértői' alapján írnak valamilyen számokat (persze, odaírják, hogy az a Nielsen adatai alapján írták, miközben meg azokat írták át). Innen marad a 'kinekisérdemeshinni' kérdéskör. Szerintem egyértelmű. :)
  Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2020.03.19. 22:54:02
 • kokenybt #2
  Ki nem [email protected] le...
 • AnuluWork #1
  :)

  https://www.origo.hu/teve/20200224-tv2-nezettseg-nicsak-ki-vagyok.html