Szekeres Viktor

Mégsem való kisebb gyerekeknek Harrison Ford kutyás filmje

A vadon hívó szava végül 12-es korhatár karikát kapott.

A Forum Hungary abban bízott, hogy hatos korhatár karikával mozikba engedheti Harrison Ford Jack London-adaptációját, A vadon szava alapján készített A vadon hívó szavát, de hiába az ideiglenes előzetesek által sugallt besorolás, a trailer fő változata már 12-es plecsnivel látható.


A február 20-ától látható film hivatalos szinopszisa a következő: "A klasszikus irodalmi mű alapján készült A VADON HÍVÓ SZAVA új életre kelti Buck történetét. Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz.
A Harrison Ford főszereplésével készült filmet Chris Sanders (ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT) rendezte. Az élő felvételeket animációval ötvöző A VADON HÍVÓ SZAVA a legújabb trükktechnológiát hasznosítva varázsolja állati szereplőit is fotorealisztikus, érző lényekké.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!