Szekeres Viktor

2023 előtt nincs sok esély az újabb Superman-rebootra

Batman és Aquaman száguld, Superman viszont folyton besül.

Fura belegondolni, hogy bár a Warner a legutóbbi DC-s képregény-adaptációiból végre kettőt (Aquaman, Joker) is egymilliárd dolláros globális bevételre hozott ki, és a korábbi Denevérember-filmek is nagyon jól hoztak, addig a leghíresebb hős, Superman felélesztési kísérletei egyre másra kudarcot vallanak: nem lett siker a Superman Returns Brandon Routh főszereplésével, és nem hozott úgy, ahogy elvárták volna a Man of Steel sem Henry Cavillel, és még a Batman v Superman sem érte el azt a szintet, amit egy önálló Batman-film képes volt.

Mondanunk sem kell, hogy a Warner nem fogja feladni, és tovább fogja keresni a megfelelő Supermant (színész és rendező, azaz megközelítés tekintetében), hogy végre a mai közönség számára releváns Acélembert szállítson le, és ennek kapcsán a Cariety információi szerint jó pár kiemelt filmest hallgatott meg arról, hogy milyennek képzelnék el a saját Supermanjüket - többek között J.J. Abramsszel és Michael B. Jordannel is tárgyaltak produceri minőségükben. Mivel még mindig nincs sem konkretizált elképzelés, sem szkript, sem pedig rendező, jól értesültek arra számítanak, hogy 2023 előtt nem fogunk újabb Superman-rebootot látni a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #8
    Hat ja..iszonyat kicsi a valasztek szuperherotokbol, nem csoda, hogy kenytelenek ugyanazt az 5-ot ujra es ujra a pofankba tolni....(Jesszusom...meg mindig tokhulye vagy..igaz, mitol lettel volna okosabb? :D)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.02.11. 19:38:09
  • Sequoyah #7
    Azt en sem ertem hogy ilyen alapanyagokbol hogy lehet ilyen semmilyen torteneteket osszehozni.
    Az az erzesem, hogy a tortenet meg sehol, de a management mar kiadta az utasitast hogy 2 ev mulva legyen a premierje a filmnek, aztan az irok meg kapkodhatnak. Aztan pedig egyszerre lesz semmilyen es tulzsufolt a film, mert kapkodnak.
  • Cyberdog #6
    Nem bírom a szuperhősöket. Kívül hordják az alsójukat és mindenféle jelzőt aggatnak magukra amit utána névként használnak.

    Jobb szeretem a manga és anime (szuper)hősöket.
    Shin a The New Gate-ből például, de mondhatnék más karaktereket is (legyen férfi vagy női karakterek)


    Sőt a manga és anime világa, tobzódik a független, erős, hősi, női karakterektől, amit Hollywood előszeretettel mellőz.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.02.11. 18:23:15
  • zetortraktor #4
    Van lejjebb, ahogy a másik irányba is. Hihetetlen gazdag a lore, rengeteg sztorit lehet feldolgozni, sajátot is lehet írni, sok filmes koncepciókat beindítani, stb. Jó elképzelés és kreatív csapat kell, ennyi.
  • zetortraktor #3
    Emberek, akik azon érzékenykednek, hogy egy 1940 óta több tucat képregényes rebooton átesett karakter kaphat egy negyedik vagy ötödik mozis változatot. JÉZUSOM!

    Most komolyan én legyek az a guy, aki közli vele, hogy Superman volt, van és lesz a moziban, folyamatosan újra lesz indítva a franchise, még 70 év múlva is hír lesz, hogy épp milyen reboot készül kivel.
  • SupraMKIII #2
    Inkább 2025 legyen, de valami nézhető... Az említett három filmnek egyetlen érdeme volt: mind alul tudta múlni az előzőt,.. Pedig ez a végére már nem kis teljesítmény volt - az alapanyagot (akarom mondani tárhelyet) nem érdemelték meg, amire forgatták őket. Mondjuk ez a batmanre is igaz, szóval csak kicsit kellett volna átírni a címet batman with superman-re :-)
    Mondanám, hogy lejjebb már nincs - de nem lennék benne biztos. Még jöhet Batman vs Superman vs Robin vs Batwomen film, ami egy póker csatáról fog szólni. Vagy valami hasonlóan érdekfeszítő és témába vágó eseményről.
  • esztyopa #1
    A*halhatatlan róka*
    Végtelen számú bört lehet lenyúzni róla.