Szekeres Viktor

A Disney minden idők legdrágább filmakvizícióját vállalta be

Szörnyen sok pénzt fizetett a Disney a Hamiltonért.

A Deadline információi szerint minden idők legnagyobb filmes akvizícióját hajtotta végre a Disney, amikor megvette a Hamilton című színpadi musical mozis jogait. A stúdió 75 millió dollárt fizetett ki az alkotóknak, és nem azért, hogy mozifilmre adaptálhassa a hihetetlen népszerű színdarabot (amiről minden bizonnyal mindenki hallott, aki nem kő alatt töltötte az elmúlt éveket) hanem csupán azért, hogy a színpadi előadás felvételét moziba küldhesse.

A tervek szerint a mozis premierre 2021. őszén kerülne sor. A "filmet" az eredeti szereplőgárda utolsó előadásai közül három felvételéből vágják össze és majdnem 3 órás lesz, hiszen amellett, hogy a darab 2 óra 40 perces, még felvezető snitteket is vettek fel külön egyes jelenetekhez. Természetesen idővel Hamilton-mozifilm is lesz, de a 2016-ban a magát a Tony-díjátadón agyonnyerő darabot az eredeti megállapodás szerint 10 évig nem lehet filmes adaptációként elkészíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #8
    Na mondjuk én már hallottam az iróniáról, sőt van olyan alfaja, hogy ön-irónia. Utóbbit sejtem jelen esetben.

    A Disney meg arra b.ssza el a töménytelen pénzét, amire csak akarja, de viszonzásként illene nekik nem nyúlni olyan dolgokhoz, amihez nem értenek. Ilyen például a gyerek filmeken túl lévő összes filmes kategória.

    Ja és igen, ha komoly a felütés, akkor ezen kő alatt, ahol lakom, sokszor süt a Nap, látszik a Hold és beesik alá az eső, a hó, befúj a szél. ;)
  • Vata111 #7
    kibebasz*tt nehéz kő, alig bírtam kimászni alóla, most itt vagyok kultúrára éhesen.
    A képen látható két szines úriemberből melyik Hamilton? A fehérek gondolom Vettel meg Raikkonen lesznek.
  • Szlajos #6
    Zseniális húzás a cikk írójától ez a kis zárójeles megjegyzés.
    "(amiről minden bizonnyal mindenki hallott, aki nem kő alatt töltötte az elmúlt éveket)"
    Elérte a célját, mert pont ez generálja a kommenteket. Amúgy a kutya nem szólna hozzá, csupán elolvassa, tudomásul veszi. Egy unalmas cikk és kész.
    Amúgy amerikai, mert Alexander Hamiltonról, Amerika egyik alapítójáról szól. 2015-ben mutatták be New Yorkban. (Most kerestem rá én is, innen a kő alól. :) )
  • Newil77 #4
    Innen lentről nézve most vettem észre ,milyen sima a kő alja.
    Ha nincs ez a cikk mai napig nem tudom,hogy egy kő alatt éltem-élek.
    Köszönöm szépen.
  • Zoliz #3
    Mivel a globalizmus angliából indult ki valami angol hulladéknak tűnik, ezért mindenkinek hallania kellett volna róla, ahogy az angolt is minden csecsemő keni vágja.
  • petrov144 #2
    Én se hallottam róla...
  • Montanosz #1
    akkor én kő alatt töltöttem a napjaimat te rasszista köcsög mert nem halottam rola
    kiirom már a fészbukra hagy örüljön más is hogy kőbunkonak tartja az sg a lakosság egy részét, biztos jo marketing ha igy gondolja a cikk iroja
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.04. 14:27:20