Szekeres Viktor

Überdrága előzetest kapott A láthatatlan ember

A The Invisible Man is a Super Bowl-hátszelet kapó filmek közé került.

Amerikában magyar idő szerint vasárnap éjszaka, éjfél után fél órával vette kezdetét az amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl, amit jókora fordítást bemutatva a Kansas City Chiefs húzott be végül a San Francisco 49ers ellen. Ahogy az lenni szokott, a meccs alatt hatalmas összegekért lehet reklámot vásárolni, idén a FOX csatorna több, mint 5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét (a 100 millió szempár mégiscsak 100 millió szempár), így a legtöbb cég igazán igyekezett kitenni magáért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze.


Természetesen az is igen beszédes, hogy mely stúdiók mely filmjeiket nyomják meg ennyire, hiszen ez az elvárásokról is regél a stúdiók kapcsán. És épp ezen utóbbi szempont miatt volt érdekes látni, hogy ugyan nem a meccs alatt, de annak közvetlen műsorkörnyezetében látható volt a The Invisible Man, azaz A láthatatlan ember fél perces spotja is - lehet, hogy az ennek révén szerzett esetleges új nézőknek köszönhetően meg is fog térülni a spot vásárlására fordított pár millió dollár?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #2
    Superman meséli:
    - Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
    - És nagyon meglepődött a Macskanő?
    - Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember...
  • H3nG #1
    Azt hittem mar Zeta kalandjait lathatjuk majd :D
    Lathatatlan ember?

    "Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."
    Utoljára szerkesztette: H3nG, 2020.02.03. 17:05:14