Szekeres Viktor

Új plakáton A láthatatlan ember

Folytatódott a The Invisible Man reklámozása.

Az Amerikában február 28-án bemutatni tervezett A láthatatlan ember (The Invisible Man) megkapta legújabb plakátját - egy orosz reklámanyagot, bár minden bizonnyal más országokban is terítésre fog kerülni. A Blumhouse gyártásában készült film a klasszikus H.G. Wells-regény adaptációja lesz Leigh Wannell írásában és rendezésében.

A történet egy nőről fog szólni, aki az őt rettegésben tartó, s vele erőszakosan viselkedő volt pasija öngyilkosságáról kap hírt, ami után elkezdi újjáépíteni az életét, de elkezd kételkedni saját valóságérzetében akkor, amikor annak a jeleit fedezi fel, hogy talán nem is halt meg korábbi barátja. A főszereplő Elizabeth Moss.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    És ennek szellemében én is elnézést kérek tőled, mert nem akartalak megbántani máskor jobban figyelek, csak túlságosan magamból indulok ki és el nem tudom képzelni, hogy egy film vagy egy könyv tartalmán így kiakadjak, de szerintem a többség így van ezzel. Nyilván azért úgy korrekt, hogy valamilyen szinten tolerálni illik azt is, aki érzékenyebb ilyesmire, csak érted, nagyon fura szembesülni azzal, hogy tényleg vannak ilyenek. Nyilván, ha valaki egy mocsadékról akar mesélni (amilyen emberek biztosan léteznek), akkor az nem mindenkit fog érdekelni, de mások meg megnézik, mert látni akarják esetleg, hogy hogy kenik el a száját. Már, ha elkenik.
  • zetortraktor #6
    Amellett, hogy ne te akard megmondani egy történetmesélőnek, hogy mit akarjon mesélni, jézusom, túlreagálás, vagy mi. Hergelés? Lövészárkok? LOOOOOOOOOOOOOOOL. (Nyilván az ír ilyet, aki ilyesmiket delirál.) Ez egy konkrét esetet mutat be, mert egy ilyen esetről akarták, hogy szóljon a film. Kevésbé lenne érdekes harmonikus együttélésről mesélni - kevésbé érdekelné a nézőket.

    Az az igazság, hogy a baj ott van, hogy valaki ilyesmit vizionál, illetve képes egy film kapcsán (amit nem is látott) ilyet gondolni. Igen, én is tisztában vagyok a jelenséggel, hogy manapság divat érzékenynek lenni, és mindenre, ami kicsit is sarkos, kicsit nem PC, nyafogni, hogy "jajj, megsértettek engem", azért fel kéne nőni egy cseppet. Ne vegyél a szívedre mindent, ne csapj az asztalra akkor, ha valaki olyasmit mesél, amit képes valaki magára venni csak azért, mert nem tompítják az élét.
  • NEXUS6 #5
    Őöööö. Miért is nem lehet ezt pozitívan csinálni? Romantikus, drámaként? A srác azért fejleszti ki ezt a képességet, hogy segítsen a csajszinak, aki nem is sejti, hogy van jótevője?
    Miért is kell a nemeket még inkább egymás ellen hergelni? Így is annyi a szingli, hogy tényleg minmeghalunk! Télleg jó ötlet még egy ilyen filmmel kvázi mélyíteni azokat a nemek közötti lövészárkokat, amelyeket mesterségesen építenek a média tisztelt képviselői?
  • kalapos01 #3
    Ami jó hír, mert akkor eredeti sztori lesz.
  • mad mind #2
    A leírás alapján, trágya.