Szekeres Viktor

Mit teszel, ha a kezedhez ragasztanak két pisztolyt? Itt a Guns Akimbo új előzetese

Nem csak korhatáros előzetese van Daniel Radcliffe új filmjének.

Tegnap láthattuk a Guns Akimbo című akciófilm elég korhatáros előzetesét, és most azok is megnézhetik maguknak jól a filmet, akik nem annyira a durvulásokra, hanem inkább az alapsztorira kíváncsiak. A Daniel Radcliffe főszereplésével készített eszement akciófilm március ötödikei premier lesz az amerikai mozikban.


A filmben még szerepelni fog Samara Weaving, Ned Dennehy és Rhys Darby is. A Guns Akimbót Jason Lei Howden rendezte, akitől eddig a Deathgasmet láthattuk, ami itthon Halál metál címen került bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #6
    De szánalmasan alakít ez a Radcliffe, Zs kategória...
  • Ellaberin #5
    Mit össze erőlködik ez a Radcliffe. De eddig nem állt jól neki egyik szerep sem, ez is gagyinak néz ki. Hagyni kellene részéről ezt a színészi szakmát...
  • DantszEE #4
    Úristen, ember, ha lehetne adni, most 100 lájkot kapnál tőlem ezért. Köszönöm!
  • KoLaMan #3
    Osztom Kelta véleményét, nem nyelvtannáci, ha rámutat, hogy egy dolog a ragasztás, és egy másik a csavarral, satuval, akármivel való rögzítés. A címbeli kifejezés abszolúte nem képletesen használja a ragaszt kifejezést.
    Amúgy meg ez a nyelvtannáci kifejezést a magyar helyesírást messziről ugatók találták ki - akik nem gépeléskor tévesztenek, hanem láthatóan következetesen nem ismernek alap szabályokat -, ezzel igazolva a maguk tökéletlenségét. Akik máig nem értik mi a különbség az "egyelőre", és az egyenlőre között.

    Hogy online is hozzászóljak: nem semmi fájdalom csillapítót kaphatott az ürge, ha képes lövöldözni, és egyebekre is - ahelyett, hogy a fájdalomtól üvöltene.
  • gombabácsi #2
    ne legyünk nyelvtannácik. a hozzáragaszt szónak a magyarban szabadabb értelme van, de gondolom más nyelvekben is.
  • Kelta #1
    ragasztani??? feltűntek a csavarok?????