Szekeres Viktor

Kiderült, mikor érkezik a Westworld 3. évad

Márciusi premier lesz a Westworld folytatása.

Az HBO egy új előzetest adott ki a Westworld harmadik szezonjához, melyből kiderül, hogy mikor tér vissza a scifi sorozat a képernyőre. Nos, az amerikaiak pont a nemzeti ünnepünk napját, március 15-ét szemelték ki erre a jeles alkalomra. Ami természetesen azt jelenti, hogy itthon 16-án hajnalban már nézhető lesz az első epizód az HBO GO-n.

A készítők az új szezonra is impresszív színészgárdát szedtek össze, ugyanis a visszatérő szereplők (Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Simon Quarterman és Rodrigo Santoro) mellé olyanokat szerződtettek, mint Aaron Paul, Vincent Cassel vagy Lena Waithe - a francia például egyenesen az új részek "főgonosza" lesz. További új szereplők: Scott “Kid Cudi” Mescudi, John Gallagher Jr., Michael Ealy, Tommy Flanagan és Marshawn Lynch.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    Hát nem tudom, az első évad szuper volt, a másodikat megnéztem mert kiváncsi voltam mi a csavar, de valahogy nem hoz lázba a 3. évad. Hacsak nem villantanak valami eszméletlent, kétlem, hogy megéri a negyediket, de az se lepne meg, ha a harmadikat se vinnék végig. Ne legyen igazam.