Szekeres Viktor

Az első képek a Denevérember-mozifilm forgatásáról

Londonban már forgatják a Batmant.

Aki követi az új Batman-film közreműködőinek közösségi oldalait, az az elmúlt napokban azt tapasztalhatta, hogy elkezdődtek a film forgatási előkészületei Londonban. És a spoilerek rajongóinak jó hír lehet, hogy nem csak stúdióban fognak dolgozni, hanem utcán is, ami azt jelenti, hogy jó pár lesifotó és díszletfelvétel készítésére lesz lehetősége a ráérőknek. Pár kép természetesen már fel is került a netre.


Matt Reeves, a következő Batman-mozifilm rendezője tavaly nyáron azt mondta, hogy a film forgatását még 2019-ben el fogják kezdeni, vélhetően valamikor az év végén, de ennyi csúszás még minden bizonnyal belefér. A Batman címre hallgató produkció egyébként tavasszal hivatalos premierdátumot is kapott a Warner stúdiótól: 2021. június 25-én kerülhet az amerikai mozikba.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #9
  Nyilván Joker, Pingvin, Rébusz, Kétarc a legismertebbek, legrégebbiek, de valóban van bőven ellenség a 80 év alatt.
  Colin Farrell-t továbbra sem tudom Pingvinként elképzelni
 • zetortraktor #8
  Hát, azért lehet, hogy hoznak másokat, és bár tényleg talán csak a második változatuk lesz moziban (talán, nem tudom), de több értelme lenne újakat hozni, gondolom lennének dögivel nevek. Kár érte.
 • zetortraktor #7
  Ööö, ezt most úgy mondod, mintha nem lett volna Captain Marvel vagy Shazam (vagy Joker) 2019-ben - vagy idén Black Widow, illetve Harley Quinn. Vagy 2021-ben Black Adam, Eternals és Shang-Chi..

  Minél több van, annál több jut azoknak, akik új hősöket akarnak, és azoknak is, akiket csak a klaszikusak érdekelnek. Kecske-káposzta. Nyilván van, aki annak örül, amit kap, más meg azon szívja a fogát és irigykedik, hogy nem csak ő kap.
 • cateran #6
  Ja, isten ments, hogy valami masik kepregenyhez vagy tortenethez nyuljanak....olyan keves van beloluk, nincs mibol valogatni....
 • Zombee #3
  Ennek ellenére megint Pingvin és Rébusz lesz az ellenfél. Ráadásul Colin Farrell, mint Pingvin. Érdekes lesz, persze a maszk és trükkök mindent megoldanak.
  Látványra már most tetszik, a Nolan féle hightech egy modern metropoliszban kicsit kiherélte a hangulatot.
 • zetortraktor #2
  Ööö, nem sorszámoznak, mert... mit számít? Hányadik volt a legutóbbi Robin Hood? Sokadik. Képregényben nemrég jelent meg a Detective Comics 1000. száma. A Batman-féle saját füzetek is sok száznál tartanak. A végtelenségig lehet történeteket mesélni.
 • kisiku #1
  Ööö elnézést, ez hanyadik? Én még leragadtam a 1989-es Michael Keaton-ös (olyan is volt) verziónál...