Szekeres Viktor

Új napi sorozatot indít az RTL Klub

A Mintaapák és Drága örökösök mellett újabb napi szériát kell néznünk.

A két napi szappanopera (Barátok közt, Jóban rosszban) és két napi telenovella (Drága örökösök, Mintaapák) mellé újabb napi széria érkezik a magyar kereskedelmi tévékre: a Bátrak földje az RTL Klubra. A kosztümös telenovella tévés premierjére január elsején fog sor kerülni, egy kiemelt időpontban, 18:50-kor, a híradót követően, másodikától pedig már este kilenctől lesz látható a Drága örökösök után.


A sorozat hivatalos leírása az RTL Klub tájékoztatása alapján: "Kalamár Tamás vadonatúj, napi telenovellája egy időtlen szerelmi történet, de a tét már a kezdetektől fogva több ennél. Az 1865-ben játszódó széria két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen.
A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de modern történetmesélési és képi technikákkal válik teljessé. A történet hátterében pedig egy régi kor érdekes hétköznapjaiba kapnak betekintést a nézők.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GSAgent89 #1
    A mi kis falunk nem értem miért nem sorolja, pedig szerintem az a legjobb magyar sorozat