Szekeres Viktor

A Mátrix 4-gyel a John Wick 4-et akarják kinyírni

Kitűzték a Mátrix 4 premierjének dátumát.

Az elmúlt napokban több hollywoodi stúdió is tilitolit rendezett tervezett premierjei között. Tegnapelőtt a Warner Bros. stúdió döntött úgy, hogy megpróbál variálni, és bizonyos filmeket kiemelt dátumra mozgatott be, másokat pedig levett premierjei közül, illetve kevésbé jelentős időpontokra pakolt, mintegy jelezve azt, hogy talán nem is vár tőlük akkora tarolást. Ezen kívül pedig több, egyelőre cím nélküli eventfilmes premiert is bedobott a többi közé.

Az egyik legjelentősebb Warneres-lépés az új Mátrix premierjének kitűzése volt. És ebben nem az a legizgalmasabb, hogy a filmet 2021. május 21-én fogják bemutatni, hanem az, hogy erre az időpontra már bejelentették a biztos sikernek ígérkező John Wick 4-et. És abban biztosak lehetünk, hogy a Warner keménykedését a Lionsgate stúdió nem fogja felvállalni, és ki fogja mozgatni Keanu Reeves akciófilmjét az időpontról. Mert hiába tud az ember egy héten két filmet is megnézni, a bevételt nem érdemes nem kimaxolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dyra #10
    Én meg pont arra gondolok, hogy a Mátrix fog bukni. 20 éve még új volt a téma amit feldolgozott azóta meg már kb a könyökén jön ki mindenkinek. Ráadásnak a harmadik része az mi volt? Még a második elment viszont az első rész kétségkívül nagyon jó volt. Nincs ennek a filmnek akkora (visszamaradt) rajongótábora mint pl a Star Wars-nak.

    John Wick merőben más film. Más a nézőcsoportja is. Hülyeség egy időben bemutatni az biztos pont a főszereplő miatt. De a hangzatos címadás nem biztos, hogy szerencsés volt.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.12.14. 15:49:54
  • zetortraktor #9
    Naná, hogy nem fogja, hiszen eleve nem fogják ellene indítani, majd beteszik egy másik időpontban - bár nyilván egy John Wick sosem hoz annyi pénzt, mint egy Mátrix. A gond az, hogy Hollywood attól is retteg, hogy egy színész két filmjét egymáshoz közel mutassák be, így nem csak pár héttel fogják eltolni, hanem minimum fél évvel.
  • ostoros #8
    Ezt te csak hallucináltad szerintem.
  • dyra #7
    A John Wick-et biztosan nem nyírja ki.
  • VolJin #6
    Sorry, de akkor nem értetted a filmet. A mátrix egy másik mátrixban volt Zion városával együtt, és az derült ki a trilógiából, hogy semmiféle megváltás nem történt...
  • NEXUS6 #5
    Tényleg? A JW4-et kinyírni? Az valszeg még azon a címen sem fog bekerülni a filmtörténelembe, ha abban az évben más filmet nem is mutatnak be!
    Szerintem.
    XD
  • BrockSamson #3
    A Matrixot en szemely szerint csak trilogiakent tudom ertekelni, mert igy teljes a messias tortenete. Viszont ez is a bajom a folytatassal, miszerint egy kerek tortenetet volt, amiben megtortent az emberiseg megvaltasa, mikent karjak ezt folytatni ugy, hogy nem ervenytelenitik az elozmenyt?
  • zetortraktor #2
    Igen, valószínűleg senkit nem fog érdekelni, tuti bukta lesz. Erős meglátás!
  • dyra #1
    A Mátrixal? Az nem nyír ki semmit, az első rész után a többit már kár volt leforgatni.