Szekeres Viktor

Végre alakul az új Reszkessetek, betörők!

Kezdődik az új Home Alone-epizód castingja.

November 12-én indult el Észak-Amerikában, valamint Hollandiában a Disney digitális szolgáltatása, a Disney+, amely a tervek szerint 2021-ban itthon is elérhetővé válik. A havi 7 dolláros előfizetői díjért követhető szolgáltatáson az összes Disney-film elérhető lesz, s ezek mellett évi néhány olcsóbb saját filmmel és pár sorozattal is előrukkolnak majd. Az egyik ilyen saját gyártású filmjük a Home Alone, azaz a Reszkessetek, betörők új változata lesz.

A Disney+-os Home Alone stábjához elsőként Archie Yates, Ellie Kemper és Rob Delaney szerződött le színészként. A filmről magáról nem nagyon lehet tudni még semmit, de Bob Iger, a Disney nagyfőnöke elmondta, hogy egy új korosztály számára fogják az eredetit újragondolni. A rendező a Nagyfater elszabadult is készítő Dan Mazer lesz, a forgatókönyvetMikey Day (Brittany Runs a Marathon) és Streeter Seidell írta.

A Reszkessetek betörők-filmek sora 1990-ben indult: a Macaulay Culkin főszereplésével, alig 18 millió dollárból készült film Amerikában 286, a világ többi részén pedig 191 millió dollár bevételt hozva lett gigantikus siker. A második részt 1992-ben már kevesebben látták, de még így is jó volt összesen 360 millió dollárra. Az 1997-es harmadik epizódban már Alex D. Linz szerepelt (és a 13 éves Scarlett Johansson), s Amerikában mindössze 31 millió dollárért vásároltak rá jegyet, így nem csoda, hogy a negyedik és ötödik epizód (Reszkessetek betörők 4 és Reszkessetek, betörők 5: Testvérek akcióban) már csak tévéfilmként volt látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Fura ez a mammogás, mintha elvennék a játékodat. Ennyire irigyled a filmet másoktól. Nyugi, nem neked készül, akkor meg minek stresszelni miatta? Más is van a világon rajtad kívül, akit érdekelhet.

    Egyébként nem forgat senki újra semmit. A filmmel nincs semmi baj. A film nagyon jó. Éppen ezért dolgozzák fel. Nem megjavítani akarják, hanem életben tartani a franchise-t, új nézőket hozni, mert bármennyire is meglepő, nem minden 8-10-12 éves néz 30 éves filmeket. És nem moziba megy, nem kell aggódni, streamingre. Aki akarja, az megnézi a Disney+-on az eredetit. Az is fent van. Akit meg ez is érdekel, megnézi ezt. Ez nem hiszem, hogy fájna bárkinek is.

    (Bud Spencert meg ki a franc dolgozna fel, ma már senkit nem érdekelnek, a fiatalok nem ilyen röhejes filmeket néznek. Mi még imádtuk őket, de ma pár pofoncsattogás nem sokat ér.)
  • Jawarider #4
    HW tényleg a szemeteskuka alján turkál.......
    Ennyire nincs ötlet...??
  • Paddy #3
    Ez bukta lesz, a régi filmeket pedig még többen fogják nézni.