Szekeres Viktor

Kiloptak egy képet King Kong és Godzilla első nagy harcáról

Ilyen lesz a King Kong vs Godzilla.

Múlt héten került megrendezésre a CCXP, ami Brazília egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények állnak, hanem a képregények alapján készített filmek és a tévésorozatok is képviseltetik magukat. Az esemény rangját jelzi, hogy a meghívottak között ott volt Patty Jenkins és Gal Gadot is, a Wonder Woman 1984 rendezője, valamint a főszereplő, akik a film első trailerjét is prezentálták.


Azonban a rendezvényen sok más film is kapott prezentációt, például a King Kong vs Godzilla is, melynek pár másodperce bekerült egy Warner Bros.-os sizzle reelbe, amint fent meg lehet nézni - nem sok, de több, mint a semmi. Egyébként azért ekkora a csend a film körül, azért nem láthattuk kampánynak semmi jelét, mert a gyártó Warner stúdió nemrég május 22-ről november 20-ára halasztotta az amerikai premier időpontját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Bekaksiztam...
  • lac coo #4
    Most majdnem vérlobbanást kaptam az izgalomtól ...! :_D
  • subotal #3
    Jogos!
  • PeeTeR #2
  • Dewri #1
    Sosem értettem hogyan hozzák majd ezt össze, mikor Godzilla jóval nagyobb mint Kong (a képen mégis egyformának tűnnek...) és valami plazmasugarat okád a szájából... A legutóbbi Godzilla filmben emellett már annyira brutál erős volt, hogy olyan sugárzást bocsátott ki magából, amivel szanaszét olvasztott maga körül mindent... Hol jön ehhez egy szőrös majom, aminek az a "szuperképessége", hogy nagyra nőtt...