Szekeres Viktor

Még várnunk kell az egyik legjobb Netflix-sorozat folytatására

Még mindig nem tudni, hogy lesz-e harmadik szezonja a Mindhunternek.

Bár már jó ideje bemutatta a Netflix a Mindhunter második évadát, még mindig nincs semmi hivatalos információ arról, hogy lesz-e harmadik szezon. Mint kiderült, ez nem véletlen, ugyanis a széria egyik főszereplője, Jonathan Groff egy interjúban elmondta, hogy csak akkor érkezhet meg a harmadik évados berendelés, ha David Fincher végre rá fog érni, azaz leadja új mozifilmjét.

A John Douglas és Michael Olshaker könyve, a Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit alapján készített szériában egy ügynök profilozó technikákat fejleszt, miközben hírhedt sorozatgyilkosok és erőszakolók nyomában jár. A második szezon középpontjában az 1979 és 1981 között az atlantai színesbőrűek ellen elkövetett, zömében gyerekgyilkosságok álltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    (Ja, a sorozatot még én sem láttam, de azért alapszinten ismerem a tévésorozatokat, és szerintem, aki ilyen alapszintű ismeretekkel bír, az 100%, hogy hallott a Mindhunterről. És azt is hallotta, hogy mennyire jók róla a vélemények. El kéne már kezdenem, hátha én is beállnék a sorba.)
  • zetortraktor #3
    Szerintem tanulságos és a mai világviszonyokra nagyon jellemző ez az egybites gondolkodás, miszerint "nem hallottam róla, akkor biztos, hogy szar". Az élet minden terén dívik ez, és ugye ennek látjuk is a következményeit globálisan.

    Szerintem kérdezz meg bárkit (azt nem mondom, hogy nézd meg, hogy benne van-e az IMDB Top250 sorozatában, mert egyrészt látatlanban mondom, hogy benne van, másrészt bárki mondhatja, hogy szart sem ér az az örökrangsor), aki ismeri, és garantálom, hogy azt fogja mondani, hogy kibaszott jó a sorozat. De tény, hogy nem olyanoknak készül, aki lövöldözős játékokkal játszik, meg olyan divat tinisorozatokra izgul, mint a 100 meg a Riverdale.
  • monk00 #2
    Szerintem is hülyeség. Gondolom a cikkíró nagy kedvence lehet, és semmi másról nincs szó. A kutyát sem érdekli ez a sorozat
  • Zoliz #1
    Régóta fizetem ezt a szutykot, de még soha nem találkoztam ezzel:
    Mindhunter
    Ki más mondja még, hogy ez "az egyik legjobb Netflix-sorozat"?