Szekeres Viktor

Megint nekifutnak a Sin City-tévésorozatnak

Most talán elkészülhet a tévés Sin City.

Hollywood ismét nekifut Frank Miller képregényének, a Sin Citynek, hogy azt tévére adaptálja. A Deadline arról értesült, hogy Miller megegyezett a feldolgozás feltételeiről Legendaryvel, és alap úgy értesült, hogy Robert Rodriguez már nagyon közel áll ahhoz, hogy rendezőként és executive producerként csatlakozzon a projekthez. Mellette és Miller mellett még Stephen L’Heureux és Silenn Thomas lenne executive producer - előbbi már a Sin City: A Dame to Kill For-on is dolgozott producerként, utóbbi pedig Miller produkciós cégének elnök-vezérigazgatója. Most már csak az a kérdés, hogy az elég korhatáros sorozattervre melyik platform fog lecsapni, és remélhetőleg elég pénzt ajánlani érte.

Biztos vannak, akik emlékeznek arra, hogy 2017. nyarán már szó volt arról, hogy tévésorozat készül a képregényből, azonban azok a tervek dugába dőltek, amikor napvilágra kerültek a Harvey Weinstein elleni vádak. A The Weinstein Company és Dimension szériáját Glen Mazzara jegyezte volna forgatókönyvíróként, aki korábban a The Walking Dead showrunnerje volt, de dolgozott még a The Shielden is, a pilotot pedig Len Wiseman rendezte volna.

A Sin Cityből eddig két mozifilm is készült. A 2005-ben bemutatottat Robert Rodriguez rendezte, és 40 millió dollárból kifejezetten sikeres lett, hiszen Amerikában 74, a világ többi részén pedig 85 millió dollárt kalapozott össze. A második film 2014-ben került bemutatásra, de a Weinstein döbbenetesen rosszul mérte fel az igényeket, hiszen mondhatni a kutyát nem érdekelte. Ez számok nyelvén annyit jelent, hogy az amerikai bevétel a 14 millió dollárt sem érte el, de nemzetközileg is éppen csak átlendült a film 25 millión.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!