Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik egy nyári scifi-sorozat

Második évadot kapott a Pandora.

Úgy tűnik, hogy a CW elégedett volt a Pandora című új scifi-sorozatának teljesítményével (vagy a licencdíj alacsonyságával), hiszen berendelte a széria második szezonját, mely jövő nyáron kerül bemutatásra. A rajongói sorozatok kedvelői számára ugyancsak jó hír lehet, hogy a The Outpost című fantasy széria is új szezont kapott a csatornán, a harmadik évad ugyancsak nyári premier lesz.


A Pandora története 2199-ben játszódik és egy fiatal nőről szól, aki szülei halála után mindenét elveszíti, de szinte újjászületik, amikor felveszik az űrakadémiába, ahol barátaival megtanulják, hogy védhetik meg a galaxist emberek és földönkívüliek támadásaitól. Amikor pedig saját személyazonossága kapcsán titkok kezdenek felszínre kerülni, úgy dönt, hogy kideríti az igazságot, hogy rájöjjön, hogy ő az emberiség megmentője, vagy épp ellenkezőleg, a faj elpusztításának okozója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Hogy lenne felesleges, amikor pont neked köszönhetően (közvetve) folytatódhat? A bajok mindig ott kezdődnek, amikor valaki nem vállalja be, hogy tetszik neki valami, csak kifogásokat keres annak kapcsán, hogy miért nézte.
  • Arnika19 #2
    Ilyen gagyi, jóformán minősíthetetlen gyenge sorozatra pénzt költeni teljesen felesleges. A szereplők, mert színésznek nem nevezném őket "munkája" egy nagy 0. A klón klónja aki majd harcol "maga" ellen...
    Végignéztem mert nem akartam elhinni hogy ilyen kikerülhet bárhonnan is. Egy bosszantó scifi komédia tömören összefoglalva.
    Nem csak a mai mesterséges intelligencia rendszerek buták még.
  • mrzed001 #1
    Szánalmas, ennyi a véleményem róla.
    Amikor 10 évvel ezelőtt finnek home made scifi "paródia" filmje így nézett ki:



    És most leül az ember a "professzionális" Pandora elé, és csak néz ki a fejéből, hogy ez mégis miasz-r ?!???