Rossz hírek a Dűne-tévésorozat háza tájáról

Elvesztette egyik showrunnerjét a Dűne-sorozat.

Nemrég derült ki, hogy Dana Calvo lett az HBO Maxra készülő Dune: The Sisterhood másik showrunnerje a készítő, Jon Spaihts mellett, most pedig arról számolhattunk be, hogy utóbbi még így sem bírta a rá nehezedő munka mennyiségét, és inkább lemondott a pozícióról, hogy teljes erejével a párhuzamosan készülő mozifilmmel foglalkozhasson. Azért az executive produceri tisztségét megtartotta a sorozat mellett, ami arra utal, hogy nem nézeteltérések miatt történt a változás.

Mint ismert, a WarnerMedia streaming szolgáltatása, az HBO Max májusban indul el Amerikában, és a rá készülő széria a Dűne-univerzumban feltűnő Bene Gesserit női rendről szól majd, mely tagjai tökéletesen urai a testüknek és az elméjüknek, hozzáértők módjára boldogulnak a The Imperium hűbéri rendszerében, és a terveik Arrakisra viszik őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #1
    "a rá készülő széria a Dűne-univerzumban feltűnő Bene Gesserit női rendről szól majd, mely tagjai tökéletesen urai a testüknek és az elméjüknek, hozzáértők módjára boldogulnak a The Imperium hűbéri rendszerében, és a terveik Arrakisra viszik őket."

    Ez eddig tökéletesen érdektelen...