Szekeres Viktor

Itthon is jobban érdekelte a nézőket az új Terminátor, mint az előző

A Sötét végzet sikeresebb lehet, mint a Genisys.

Magyarország ismét lemásolta Amerikát, már ami a Terminátor: Sötét végzet szereplését illeti, hiszen a film hétvégéi bevételei egy hajszállal meghaladták az előző epizód, a Genisys számait. Míg azt a részt 51 249-en látták első hétvégéjén (ami egyébként negatív rekord volt a 132 ezer nézővel kezdő A gépek lázadása és a 75 ezres startot produkáló Megváltás után), addig a mostani epizódra vasárnapig 55 373 jegyet adtak el, ezzel 88,5 millió forint bevételt generálva.

Ezzel a film természetesen a hétvége legsikeresebbje lett hazánkban, letaszítva a Jokert a bevételi lista első helyéről, melyet premierje ötödik hetében 25 997-en láttak, ami több, mint előző alkalommal - mindez természetesen a hosszú hétvégének volt köszönhető, mely egyébként máris némiképp zárójelbe teszi az új Terminátor teljesítményét. A bevételi lista harmadik helyére a Jetikölyök futott be 78%-os növekedéssel és 29 414 nézővel, ami alapján kisakkozható, hogy a film jegyárai jóval alacsonyabbak voltak, mint a képregény-adaptáció esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Itt a kulcs az, hogy te láttad mindkét filmet, ami azért elég beszédes. (Egyébként nem hiszem, hogy bárki magyarázna bármit is, vagy sikernek tartaná a filmet. Ezz azért látod így, mert itthon az általános iskolai oktatás gyenge, és az értő olvasás hiánya sokakat bánt.)
  • Paddy #1
    Az már jelent valamit, ha két gyenge Terminátor filmet hasonlítanak össze mindenhol, és ez alapján próbálják magyarázni a "sikert".:D