Szekeres Viktor

Új The 100-tévésorozat készül

A The 100 véget ér idén, de más formában folytatódhat.

Nyáron derült ki, hogy a hetedik szezonjával véget ér a The 100 című posztapokaliptikus scifisorozat, azonban ha egy ajtó becsukódik, akkor a jelek szerint tényleg kinyílik egy ablak. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a sajtó arról értesült, hogy Jason Rothenberg spinoffot fejleszt a The 100-hoz, melynek pilotját a sorozat hetedik évadának egyik részeként mutatná be.

A tervezett sorozat története 97 évvel fog a The 100 eseményei előtt játszódni, a nukleáris apokalipszis után, mely kiirtotta az emberiség nagy részét a Földről. A középpontban túlélők egy csoportja lesz, akik megtanulnak alkalmazkodni a veszélyes, új világhoz, miközben azért küzdenek, hogy új és jobb társadalmat építsenek fel az előző romjain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #5
    Na igen, erosen onismetlo a tortenet, viszont nehez ismetelni ha minden evad azzal zarul hogy felegetik a vilagot. Igy minden rakovetkezo szezon arrol szol hogy hogyan lehet meg tovabb rontani a helyzeten ami nem ronthato tovabb:D
  • nlght #4
    Szintén nem láttam még a legutóbbi évadot, és hasonlóan érzek. A színészek jók, a rendezés is okés, de a forgatókönyvírók elcseszték az egészet, hülye irányba vitték el a sorozatot, végül saját magukat szorították sarokba a hülye sztorival és a lehetőségek beszűkítésével.
  • wraithLord #3
    Hát végül is fogjuk rá, hogy van értelme. Nem sokat tudtunk meg a grounderekről, csak, hogy csúnya ruhájuk van, folyton mindenkit ki akarnak nyírni, és azt hajtogatják, hogy blood must have blood. Olyan szempontból viszont tényleg nem sok értelme van, hogy tudjuk, mi lesz a vége, szóval nagyon nagy mélységekbe belemenni nem biztos, hogy van értelme.

    Szerintem elég jól kitartott a sorozat végig, nem lett különösebben szar. Az 5.-et rétesnek, 6.-at már feleslegesnek éreztem, de végül is adott valamit az egészhez, úgyhogy összeségében okénak mondható.
  • molnibalage83 #2
    Egyetértek. Már a mostani évad megnézésre sem tudtam magam rávenni. A 2. évad után nagyon nagy törés volt a sorozatban. Már utána is csak becsületből néztem meg.
  • monk00 #1
    Semmi értelme nem lesz