Szekeres Viktor

Ilyen lesz a TV2 új vetélkedője, a Nyomd a gombot, tesó!

Majoros Péter ötlete alapján készült a TV2 új játéka.

November 11-én, 20:20-as kezdéssel indul el a TV2 új, saját fejlesztésű vetélkedője, a Nyomd a gombot, tesó!, aminek Majka lesz a műsorvezetője. A csatorna leírása szerint "a tájékozottság, az ügyesség, a gyorsaság, az időérzék, a stratégiai gondolkodás és a szerencse mind-mind számít" a game show-ban.


A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg az ún. kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak (és minél több értékzsetont megtartaniuk), addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki "fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából." A csavar, hogy a két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    Azok a jogdíjak is csak arra valók, hogy a bevételt adózatlanul kivigyék...
  • Cyberdog #3
    Ezt eddig is tudtuk, hisz a TV2 csoport még a jogdíjak után sem szeretne fizetni...
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.10.31. 19:10:14
  • ostoros #2
    Azt hiszed az értelmes versenyzőket beengedik? Annyira azért nem szeretik szórni a milliókat.
  • Cyberdog #1
    S a kérdések olyan szintűek lesznek, amire egy orangután is lazán válaszol. Bár ez a hazai IQ felhozatalt látva nem is olyan biztos. Lehet, hogy egy-egy versenyző, még egy orangután szintjét sem fogja elérni.