Szekeres Viktor

Egészen jónak tűnik Vin Diesel új képregényfilmje - itt a Bloodshot előzetese

Vannak előzetesek, amiket nem érdemes megnézni, elég elhinni róluk, hogy jók.

Megérkezett Vin Diesel új filmjének, a Bloodshot című képregény-adaptációnak az első előzetese, és ahogy arra számítani lehetett az alapanyag miatt is, egészen ígéretesnek tűnik. Azt tudtuk, hogy a sztori kifejezetten érdekes, de most kiderült, hogy a látványra sem panaszkodhatunk majd, ha elmegyünk moziba. (A film Amerikában február 21-től lesz látható.)


A fenti trailerrel egy gond van csak, ellövi a történet első komoly csavarját, ami a kiadott alapsztoriban sem szerepel, így aki maradéktalanul akar szórakozni, annak érdemes vakon bevállalnia a filmet, aminek a további szereplői Diesel mellett Toby Kebbell, Sam Heughan, Eiza Gonzalez, Michael Sheen, Talulah Riley és Alex Hernandez lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Inkább fordítva, nem? A képregény mégiscsak hamarabb készült. Vagy nagyjából ugyanakkor, mint a film szkriptje is. Nem mintha bármit is számítana, nyilván függetlenek voltak egymástól, mint ahogy az is tény, hogy a 70-es években is voltak hasonló témával rendelkező regények.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.22. 10:13:11
  • BrockSamson #2
    Erdekes, mert a kepregenyben nem igy nez ki Bloodshot. Na mindegy, remelem siker lesz es kapunk egy Toyo Harada vagy egy X-O Manowar filmet.
  • grobs #1
    Universal Soldier remake? :) Egy esős szombat délután tea mellé jó lesz.